Başka ülkede yaşar mısın?

Başlatan Peritovski, 01.05.2020 11:49

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Son zamanlarda, genç nüfus ağırlıklı olarak belirli birçok sebep nedeni ile hayatlarını anavatanlarında değil de başka ülkelerde yaşayıp adeta bir "kurtuluş" yolu arıyor. Siz ne yapacaksınız/yapardınız? Bir fırsat geldiği gibi bu ülkeyi terk edip başka ülkelerde yaşamak istiyor musunuz ve hangi ülke?

Ben şahsen tamamen Kanada vatandaşı olmak, hatta eğer mümkünse o ülkedeki polis gibi kolluk kuvvetlerinde çalışmak istiyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.08.2024 00:48
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
bir iki seneye ortamı hazırlarsam direk hem de

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Tabii herkesin düşüncesi önemlidir, ama bana göre mesele ülke meselesi değil. Mesele çalışma ve istek meselesi. Amerika'ya gidip, Almanya'ya gidip huzurun ve refahın merkezine yerleşilmiyor. Ülkemizin genç nüfusu ders/sınav gibi çeşitli sebeplerden yıprandıklarını ve mutsuz olduklarını hissediyorlar. Peki ne yapmalılar? Soruna çözüm üretip ipin ucundan tutmalılar. Ben şahsen kendi bulduğum yönetimi açıklayayım size. Derslerim ve sınavlarım iyi gitmiyordu, liseyi bitirdim baba mesleğini devam ettiriyorum. Tabii bu işin de belirli başlı büyük dertleri var, hatta bazen acaba bir devlet dairesinde masa başı memur mu olsaydım diyordum ama işimi ve hayat çizgimi çoktan çizdiğimi, dönüş yolunun yaptığın işin on katını yapmaya çabala diyerek içimdeki sesleri bastırıyorum. İnsanlara tavsiyem, asla pes etmeyin ve ipin ucundan tutup çıkış yolu arayın. Gerekirse dövülün, aşağılanın ama yine de inancınızı yitirmeyin. Vesselam...

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.11.2025 18:58
Köken Amerika
Popülerlik 27
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 10

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.03.2026 03:15
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 24
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.04.2022 22:56
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.03.2022 14:59
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Burada işler artık yolunda gitmiyor dostlar, elinize fırsat geçerse arkanıza bile bakmadan çekip gidin.

Üniversite eğitimimden sonra benimde ilk tercihlerimden birisi buralardan çekip gitmek, refah ve mutluluğu bulmaya gideceğim sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz...  :-[ :-[

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.09.2025 13:29