[03.05.2020 - Orville_Bunkley] Birden fazla ihlal

Başlatan derin devlet bakhtiyar, 03.05.2020 23:25

« önceki - sonraki »
Ray Gallo Lv.66
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 13:08
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2026 14:43
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.08.2026 22:26
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Orville_Bunkley @Iraqwood Soldier mention atamadım, çıkmıypr:
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.05.2020 21:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı1-) Sürekli RP - Mixing - CJ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerin hood bölgesini bastım, /b den gel diyerek MİX ve sürekli roleplay kavramlarını ihlal etti. CJ ise SS'te görünüyor. Arabaya biniyorum sonra beni atıp arabayı kendi sürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://www.upload.ee/image/11621995/sa-mp-055.png
https://www.upload.ee/image/11621999/sa-mp-054.png

Ek açıklamalar(varsa): - Bu hesap kişinin alt karakteri, cezaların ona koymayacağını biliyoruz. Kural ihlallerinin yasak olduğunu da biliyor, ana karakteri 31 level. Belki de karakteri hapise gittikten sonra CK atabilir.

Aslan Bozarov karakteri bu yüzden hapise girdi, Bullet'i ben kullanıyordum. Arkadaş CJ attığı için arabadan atladık, arkadaşımız arabayı tekrar mahallesine götürüp orada bırakmış. Aslan karakteri de almaya gidince birlik ihlalinden hapise gidiyor. Arkadaşımızın ana karakteri 31 level, alt karakteri 1 level. Ana karakterine bir ceza gelmeyeceği için kural ihlallerini alt karakterinden yapıyor. Bu da göz önünde bulundurulursa sevinirim.
@Manifesto

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
NON-RP'den gerekli cezayı balvenie tarafından aldım zaten, savunma yapmayacağım. Şunu da ekleyeyim, aracın içinde vuruyorsunuz ve hiç bir emote vs vermeden, sistem tarafından freeze yediğim için abuse yapıp beni kaçırıyorsunuz. :) Belki ikinci kez ceza alırım ama şöyle bir kural var..
http://prntscr.com/saswyx

[spoiler][/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.10.2025 02:05
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.10.2025 02:04
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 23
Yapılan saldırı olsa bile aranızdaki çatışmalarda bir gün siz kazanır, diğer gün karşı taraf kazanır gibi durumlar olabiliyor. Ortalık karıştıktan sonra vurulunca rol bölmektense zevki bölmeyin ve rollerinize devam edin. Herhangi bir şikayet durumu hata varsa /b ile değil, oyuncu şikayetlerine başvurarak rol sonrası yapın. Uyarı olarak geçiyorum.

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 20:26
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
Hapse giren/vurulan/NC atan ana karakterdeki birlik üyeleri alt karakter yapıp rolüne oradan devam edemez. Birlik Kurallarını ve Alt Karakter kurallarını inceleyin.

Orville Bunkley yasaklandı.