[17.05.2020]Mary Elfreda, Katarina Parsov [RETARDED-RP]

Başlatan Barzini, 17.05.2020 17:26

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: berkcankayarr - 17.05.2020 18:18
Ya arkadaşım sana güzel dille anlatmaya çalışırken sen anlamak istemiyorsun. Rol doğaçlama yapılan bir şeydir. Ben seninle diyaloğa girmeyeceğim diye bir kural var diyen ilk sensin bu arada. Ayrıca ben o tehtitten dolayı şikayet alacaksam @Barzini 'de alacak. Gelip o da bana karşı böyle konuşuyor ve ayrıca rol esnasında PM konuşmalarınız MİX'e giriyor. MİX + G.B.İ'dan @Barzini sen ise MİX'ten ceza al o zaman. Daha da savunma yapmayı düşünmüyorum, admin kararını beklemek istiyorum. İyi roller.
Yanlız orada herhangi bir IC olayı OOC'ye taşımıyoruz sadece ss al felan diyoruz bu mixe girmez ve GB alanda sizin gibi bir tehdit etmedim ki ben? Sadece küfür ettim o kadar.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Ben adamın kolundan tuttum diye G.B.İ'den yedim kankam. O da G.B.İ'a giriyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.07.2022 00:47
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 28
Alıntı yapılan: berkcankayarr - 17.05.2020 18:18
Ya arkadaşım sana güzel dille anlatmaya çalışırken sen anlamak istemiyorsun. Rol doğaçlama yapılan bir şeydir. Ben seninle diyaloğa girmeyeceğim diye bir kural var diyen ilk sensin bu arada. Ayrıca ben o tehtitten dolayı şikayet alacaksam @Barzini 'de alacak. Gelip o da bana karşı böyle konuşuyor ve ayrıca rol esnasında PM konuşmalarınız MİX'e giriyor. MİX + G.B.İ'dan @Barzini sen ise MİX'ten ceza al o zaman. Daha da savunma yapmayı düşünmüyorum, admin kararını beklemek istiyorum. İyi roller.

Güzel kardeşim benim... @Barzini ile aramızda olan "SS aldın mı?" muhabbeti mixinge girmez.. Şuanda alakasız şeyler söylüyorsun kendimi savunacağım diye. Ha eğer elinde IC bir şeyi OOC'den yaptığım bir delil varsa, buyur koy konuya. IC kanalla bana "SS aldın mı?" diye soracak hali yok, değil mi?

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Aynen arkadaşlar, bir tek siz haklısınız.

Daha da savunma yapmıyorum, iyi roller dilerim. :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.2026 19:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.11.2025 13:38
Birlik Sivil
Köken Kolombiya
Popülerlik 45
Mikhail karakteri de "salak" diyerek kışkırtmış, karşılıklı bir atışmaya dönüşmüş sonrasında. Mary Elfrada için sorun yok (Ekran görüntülerine göre yazılıyor, loglar kanıt niteliği taşımaz). Katarina Parsov'u da MetaGame yaptığı için uyarıyorum. Tekrarında daha ağır bir yaptırım uygulanacak.

Kısacası Mary Elfrada karakteri kendi kendine kışkırtmaya başlamıyor. Öncesinde Mikhail karakteri "salak", Daria karakteri de "işine baksana" diyor.