Arkadaşlar ben size bu yazıyı okumayın diye demiyorum ben Vice Roleplay'da 2019'da açıldığından beri varım,bu servere çektiğim adam sayılarını sayarsam isterseniz karşılaştıralım onu geçtim benim bu ramazan ayında bu kadar zamanımı çalıp 48 dakikalık bi şikayet videosu hazırlatıyorsanız ben değil sizin düşünmeniz lazım 2 yılda nereden baksan 5 tane şikayet ya açmışımdır ya açmamışımdır ama sizin yaptığınz olaylar bizde rol zevki bırakmadı ben emek verip o kadar yazı yazıp videoyu kesip birleştiriyorsam sende izlemek ve okumak zorundasın,gerekli savunmanı yap kenarıya çekilip izlersiniz..Benim elimde bu videoların ön ve arka kısmıda var isterseniz hepsini atabilirim ama yüklemem zor olur 7-8 saat bir videoyu..cj-cr bir hareket yapan demişsiniz eğer bir kanıtın varsa şikayet açabilirsin ben tüm benliğim ile savunmamı yapar gerekli savunmayıda yaparım eğer öyle bir hareket yaptıysam,burada kimseye kin beslediğim yok rol içi rol dışı diye bir şey var seni tanımam etmem neden sana kin besliyeyim,Şikayetin altına sw ye çağırdığın adamlar kaç diye sormadık sana savunmanı yapıp gidebilirsin zaten gerekli adamı getirirsen dc den belirt sana viceCoin verirler..Ben bu videonun renderini 2 gündür bekliyorum karşılıklı açılmış bir şikayet değil ilk videonun çekildiği saat ve tarihte belli onlarıda atabilirim,sizden önce şikayeti açamadım çünkü böylesine troll yapan kişilerin bu serverde oynamasını hoş bulmuyorum,Sana gb içinde herhangi bir dokunma ya da saldırı söz konusu değil sözlü tartışma yapıyoruz,zaten biz küfür edince agresif rol sen gelip kızların arkasına geçip ah,oh yazınca normal rol oluyor öyle değil mi?Bu oyunu ister 24 saat oynar ister 1 asat oynarım buna sen kimsinde laf ediyorsun kimin ne kadar oynadığına? Gereğinin yapılacağını biliyorum zaten daha fazla kirletmeye gerek yok şikayeti gerekli savunmanızı yapıp kenara çekilirsiniz.. İyi Forumlar :)