Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Calle de Torico XVI üyeleri -
@Feold Lane Hunters üyeleri
@Claude Olaya dahil olan şahit karakter adı: Benjamin_Cologero
@Justice @uyumsuzarmy Theodore_Jarkes
@Adnan Valante_Giordano @Ragnarok Jonathan_Jackson
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 23:37 - 23:43 arasında
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[spoiler]Öncelikle kısa bir özet olarak söyleyeceğim. Onaylı Hood bölgemiz dahilinde 2 3 araç silahlarıyla birlikte ekip olarak arkadaşlarımız Zanni Crime Syndicate birliğinin -birlikten kişiler o bölgede aktif 3 veya 4 kişi- onaylı hood bölgesinde
@Justice oyun adıyla ise
Benjamin Cologero karakterine baskın, silahla yaralama ya da her ne derseniz öyle bir rol içine giriştiler. Onaylı hood bölgemizin olduğunun minimap'te gözükmeme gibi bir durumu olamaz. Başka bir birliğin, düzeltmek isterim
Hood onaylı bir birliğin mekanlarından birinin önünde gelip birini yaralayıp gidiyorsunuz. Bölge ihlali olarak değerlendiriyorum. Sizin bölgenize gelip böyle bir rol yapsak yapacaklarınızı düşünerek hareket etmenizi önererek bu şikayeti açıyorum. Kişiler hakkında gereken işlemin uygulanmasını arz ederim.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Spoiler içinde yapılan bilgilendirmenin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar:
[spoiler]

[/spoiler]
Ek açıklamalar(varsa):Calle de Torico XVI birliğinin rollerinin izlenmesinde fayda olduğunu düşünüyorum. Aynı bölgede yapılan ilk ihlalin bu olmadığını bilmenizi isterim. Ooc arkadaşlık konusunda gereken kişi kendini biliyor, Support arkadaşımız. Ek olarak; Birliklerdeki herkese açılan şikayet değildir, hood bölgesini ihlal eden kişilere açılmıştır. Gereken savunma, tabii yapılabilirse ekran görüntülerinde gözüken kişilerin yapmasını rica ederim.