Öncelikle selamlar tek bir savunma yapıp gideceğim sizden tek isteğim savunma üstüne karalama eklemeyin, çünkü doğrusu budur.Selamlar sivil karakter ile shade basan dostlarım. Kanka videoda kendinizi ifşa etmişsin gbi girmişsin oradan dışarı içeri yapıp duruyorsun, gece shade club'de arkadaşımın yerine güvenlik işlerini yapıyordum iki tane gece girip sıkılan arkadaş gelmiş emotesiz şekilde orada bir kıza saldırdı ''NRAXY'' youtube kanalında gece ki yayında zaten gözüküyor. mekanı kapattık her neyse çıktım dışarı kapıdaki güvenliklere küfürler ediyor, bende uzatmadan gidin diyorum gitmiyor bana bakıp git falan yapıyor bende rolsel sinirlenerek şahıslara saldırmaya başladım emote dahilinde tabii. Şahıs bunny yaparak gbi koşturdu ilk bi pizza stack taraflarında takıldı sonra gym'e sığındı. İçeri gir çık yaparak nabız ölçüyor aklı sıra daha sonra ben dışarıda bekliyordum zenciler şahısı dövdü, içeridekiler ise diğerini dövmüş sonradan girdim içeri, dışarıdaki yaralı rolü yapması gerekiyor, orada amacım şahısı tutup götürecektim mekan sahibinin önüne atacaktım. Mekanda tanıdıkları kızı dövüyorlar çünkü. Bunu yazarken gülüyorum ama ''baygın değilim'' dedi ve koşma emotesi verdi, sonra ben şahısı bir daha bayılttım muhtemel suç atmıyorum ama dc'den bir arkadaşları geldi beni arabayla eze eze bayılttı ve benim gördüğüm kadarıyla olay bitti sonra beni aldılar eve kaçtım falan. Bu arada bu ss'ler yetersiz delil daha güzel kesin videolarınızı. :)