#2741 Dr. Edward Lindholm

Başlatan akaWarfare, 04.04.2020 15:52

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

♛♕ ♚ ♔ ♜ ♖ ♝ ♗ ♞ ♘ ♟ ♙

Kişisel Bilgiler

Ad: Edward - Soyad: Lindholm - Doğum Tarihi: 28.08.1990 - Doğum Yeri: Houston / Texas -  İnanç: Hristiyan - Meslek: Pratisyen Doktor

Fiziki Bilgiler

Saç Rengi: Kumral - Göz Rengi: Ela - Boy: 1.86cm - Kilo: 78 -  Dövme: Bulunmuyor - Ten Rengi: Beyaz

Karakteristik Bilgiler

Kusursuzluk arayan - Yardımsever  - Anlayışlı - Sorgulayıcı - Güvenilir - Azimli - Gözlemci - Girişken - Barışçı - Romantik - Şakacı

Biyografi

I. Bölüm - Edward Lindholm ile giriş.

28 Ağustos 1990 tarihinde Birleşik Devletlerin güneyinde kalan Houstan şehrinde dünyaya gözlerimi açtı.

Edward Lindholm, Houstan Carnegie Vanguard Lisesi'nden mezun olduktan sonra "baba mesleği " olan "cerrah" olmak için Yale Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girdi. O yıllarla ilgili olarak şu sözleri söylemiştir:

"Lise döneminde Houstan Carnegie Vanguard Lisesi sınavından yüksek bir puan alarak Houstan Carnegie Vanguard Lisesi'ni kazandım. O zamanlar bu tür liselere girebilmek için çok yüksek puanlar almak gerekiyordu. Veya iyi baba parası yemeniz gerekiyordu. Matematikte başarılı olmak önemliydi. Özellikle geometri ile aram çok iyiydi. Geometri hocam henüz soruya ilişkin çizimini tamamlamadan ben söz alarak soruyu çözüyordum. O yüzden cerrahide başarıyı gerektiren şekiller, akışkanlar, sıvılar, tesisat.. Bunlar da alt yapıda mevcut olduğundan baba mesleğini seçmeye karar verdim."

Tıp eğitimini yalnızca üniversitede verilen derslerden değil, genel cerrah & kanser cerrahı olan babası PROF. DR. Manfred J. Lindholm'dan aldı. Daha öğrenci iken acil ameliyatlara gözlemci olarak girmeye başladı. Buna ithafen şu sözleri paylaştı:

"Benim babam tıp profesörü, kendisi kanser cerrahı, o yüzden ben ailede hep tıp ortamında yetiştim. Benim zaten başka bir mesleğe ilgim olmadı. Babam bugün doktor olan ağabeyim ile beni çalıştığı hastaneye götürürdü. Bu sebeple çocukluktan itibaren ameliyat ve hastaneler ile iç içeyim."

Bu ameliyatlar onu, Kalp ve Damar Cerrahisi bölümüne tutku ile bağlanmasına neden oldu. Bu dönemde Amerika'da kalp ve damar cerrahisi asistanlığını yapmak için USMLE (Amerika Birleşik Devletleri Tıp Asistanlığı) sınavlarına girdi. İntörnlük yani son sınıf dönemini hem Yale Üniversitesi Tıp Fakültesi hem de Yale Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2014 yılında başarı ile tamamladı. Buna ithafen:

"Yale Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandım. Orada da derecelerim vardı.  3. - 4. sınıftayken, cerrah olma konusunda artık kesin kararlıydım ancak acaba genel cerrah mı, kanser cerrahı mı, kalp damar cerrahı mı, plastik cerrahı mı olsam? derken, televizyonda dünyaca tanınmış karizmatik kalp ve damar cerrahisi uzmanı Mehmet Öz'ü vizit yaparken gördüm. Tıp öğrencisi olduğum için de kendisiyle tanışmak istedim. Kendisini araştırdığımda Amerika' da kalp-damar cerrahı olduğunu öğrendim ve bende bu uzmanlık dalını seçmeye karar verdim."

*Medikal departman içerisinde şuan Pratisyen rolü yapıyorum, TUS sınavından sonra gelişme bölümü, cerrah olduktan sonra da sonuç bölümü hikayeye eklenecektir.*

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2026 19:06
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 56
Max Bricks Lv.11
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.03.2026 20:29
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.08.2025 12:59
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:43
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
John Dowdy Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.08.2026 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 22:45
Köken Amerika
Popülerlik 44
yine büyük bir serüven başlıyor gibi  :-X

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Biyografi eklendi,  tanıtım artık rollerden karelerle güncel tutulacak.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 10
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik BOOMBOX!
Köken Isvec
Popülerlik 30
Yale Üniversitesi Tıp Fakültesi çocuklarından kimseye hayır gelmiyor, Alyssa bir numaralı örneği... Başarılar. 8)

[spoiler=açma]
Bu adam olma da ne olursan ol...
[/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.08.2024 14:40
Birlik Maccini Crew
Köken Italya
Popülerlik 44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 14.08.2023 01:01
Birlik Sivil
Köken Ermenistan