Şikayetleri Azaltıyor - Gereksiz Şikayetleri Bitiriyoruz Kampanyası

Başlatan vatansever, 17.06.2020 21:34

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.09.2024 20:21
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 10
Dünya üzerinde iletişim kurmanın en zor olduğu topluluklardan birisiyiz. Lafta herkes barışçıl oluyor ama iş uygulamaya geldiğinde çoğunluk "pm -", "git şikayet aç", "boş yapma", "sanane" gibi şeylere başvuruyor.

Bu konuda bahsedilen şeyi herkes ister ama samp aleminde bunun gerçekleşeceğine inanmak kendini kandırmaktan başka bir şey değil bence.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 17:27
Birlik Valachi
Köken Iskocya
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.09.2026 20:21
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 30
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.09.2026 23:53
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 18

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şikayet herkese açılmamalı evet fakat karşı taraf arsızsa bunun tek çözümü ceza almasıdır.Bazen ne kadar alttan alırsan al sabırlı olursan ol karşı taraf anlayışsız öküz gibi davranınca sabır tükeniyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şu son günlere baktığımda gerçekten okunması gereken bi konu, hâla tamamıyla destekliyorum.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Şikayet açmak yerine, şikayetlere savunma yazmak zorunda kalanlar. Gelin sarılalım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2022 00:02
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Kabahatini bilip özür dileyenler için şikayetimizi geri çekebiliriz.  :)

Steve Walker Lv.50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 01:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Mia Barnes Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.12.2025 01:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Keşke bu platform'da herkesin eğlenmek için bulunduğunu unutmasak,IC karakterlerimizi OOC karakterlerimizle karıştırmasak..
Umarım bir gün bu gereksiz şikayet konusunu da aşıp daha eğlenceli bir Vice RP olucaz,inanıyorum. Konuya tam destek!

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.07.2025 19:44
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.10.2023 11:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 27.10.2023 15:52
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.10.2023 20:52
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Hopswell - 10.07.2020 21:12
Dünya üzerinde iletişim kurmanın en zor olduğu topluluklardan birisiyiz. Lafta herkes barışçıl oluyor ama iş uygulamaya geldiğinde çoğunluk "pm -", "git şikayet aç", "boş yapma", "sanane" gibi şeylere başvuruyor.

Bu konuda bahsedilen şeyi herkes ister ama samp aleminde bunun gerçekleşeceğine inanmak kendini kandırmaktan başka bir şey değil bence.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.07.2024 22:37
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 82
Bu tutumu doğru bulmuyorum. Önceleri ben de insalara yapıcı yaklaşmaya ve şikayet açmak yerine ilk başta hep PM yolu ile uyarıp onlara doğruları öğretmeye çalıştım fakat Türk insanı genel olarak kendi doğrusuna körü körüne bağlı kalıp bu gibi roleplay platformlarını çok da ciddiye almadığı için ya terslendim ya da geçiştirir gibi özür dilendikten sonra yine aynı kişilerin aynı şeyleri yapmaya devam ettiklerini gördüm. Bunu geçtim, benim gösterdiğim toleransı insanların bana göstermediğini görmek de beni ayrıca yordu ve kırdı. O yüzden artık bu konudaki bakış açımı 5 yıllık roleplay serüvenimden sonra değiştirme kararı aldım @vatansever . Ben, bu sunucuda oynayan her kullanıcının tüm kuralları okuyup buna göre davranması gerektiğini düşünüyorum. Eğer karşımda, benim veya başkalarının rol zevkimi en ufak sabote eden ya da mevcut kurallardan herhangi birisini çiğneyen birisini görürsem hiç muhattap olmadan şikayet açıyorum. Aksi taktirde kimse ne gerekli ciddiyeti veriyor ne de bana yardımcı oluyor.