E/S Guerreros Latinos | Sureño Playboys 13

Başlatan deathnotee13, 18.06.2020 15:50

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 23:53
Köken Amerika
Popülerlik 80
İlk rol yaptığımız zamanları hatırlıyorum, kendini çok geliştirdin. Bensiz olan ilk birliğin şimdiden hayırlı olsun, en yakın zamanda rollerine katılacağım. Başarılar Tufan'ım.  :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Shane Deep Lv.37
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 23:34
Birlik Sivil
Köken Norvec
Popülerlik 58
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.05.2024 23:48
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 15

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

[spoiler]
Alıntı yapılan: Babaringo - 19.06.2020 16:23
İlk rol yaptığımız zamanları hatırlıyorum, kendini çok geliştirdin. Bensiz olan ilk birliğin şimdiden hayırlı olsun, en yakın zamanda rollerine katılacağım. Başarılar Tufan'ım.  :)
:-X[/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 20:48
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.01.2026 23:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2026 00:43
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

JEFFERSON'DA AKIL ALMAZ CİNAYET!
Yayımlanma: 19 Haziran 2020, Cuma, Albert O'Brien Tarafından
18 Haziran saat 16:00 civarlarında Jefferson'dan yükselen silah sesleriyle mahalleli ayağa kalktı. Jefferson Sokağındaki 2 genç mahalle taraflarında uyuşturucu satmaya çalışan bir siyahiyi kurşun yağmuruna tuttular. Çekilen fotoğraflarda 2 gencin Shotgun ve Uzi markalı silahları kullandıkları göründü. 2 dakika içinde VCPD olay yerine geldi ve siyahi gencin cansız bedenine ulaştı.

Jefferson Mahallesi'nde yaşan bir kişinin ifadesi "Evimde televizyon izlerken çok yakından silah sesleri geldiğini duydum ve ne olduğunu anlayana kadar korkudan evimden çıkamadım. Dışarı çıktığımda ise 2 kişinin Blade model araca binip kaçtıklarını, siyahi gencin ise çöp poşetlerinin arasında öldürüldüğünü gördüm." şeklinde.

VCPD den gelen açıklamaya göre, siyahi gencin Las Colinas - Downtown Vice City taraflarında daha önceden görüldüğü ve zaten hakkında arama emrinin önceden çıkartılmış olduğuydu. Ölü gencin üzerinden 5 gram işlenmiş kokain ve 10 gram Marijuana uyuşturucularının çıktığı VCPD raporlarına eklendi.

İşte kameralara yakalanan o görüntüler;