Ruhsatlı silah alımı ve Silah Ruhsatı

Başlatan TheDarkDays750, 10.07.2020 10:12

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 28.10.2025 20:23
Birlik Sivil
Köken Belcika
Popülerlik 53
Güzel bir AR-GE fakat desteklemiyorum. OOC ihlaller çok yaşanmaya başlanacak vs. sorunlar yaratıcağını düşünüyorum.

Dean Scott Lv.52
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.01.2026 23:59
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
AR-GE yi desteklemiyorum, tahmin ettiğim gibi herkes şehirde silah ile dolaşacak, ileride OOC ihlallere yol açabilir.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.09.2023 19:54
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Her ay yenilenebilir, silahla ateş edilip edilmediği öğrenilebilir ve buna göre departman soruşturmaları açılabilir. Dedektif rolü yapanlara ekstradan rol çıkar.

Paul Mannino Lv.46
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.05.2026 16:38
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.01.2026 19:35
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: kinginthenorth - 31.08.2020 11:53
Her ay yenilenebilir, silahla ateş edilip edilmediği öğrenilebilir ve buna göre departman soruşturmaları açılabilir. Dedektif rolü yapanlara ekstradan rol çıkar.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Malesef legal olarak takıldığı askerlik tecrübesi bulunan karakterime sistem ve alt yapı bulunmadığından CCW Permli silah alamıyorum ve karakterimle gördükleri yerde sürekli dalga geçiliyor yada oyundan bezdirene kadar peşimden geliyorlar alt yapının gelmesi dm'ci ve hilecilerin de silah alabileceği anlamına gelir fakat takibi iyi şekil de yapılabilirse ve barut parafin testi gibi yollarla kişinin silahı kaç defa ateşleyip ateşlemediğini sistemsel şekil de öğrenip sebebini sorabilirler ve bu dedektiflere bir rol kapısı açacaktır dolayısıyla destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.07.2024 00:54
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 18
Herkes illegal rolün fazla olması sebebiyle bunun olmaması gerektiğini söylemiş. İllegal rolün fazla olduğuna katılıyorum fakat hayattan düşünelim, suç sebebiyle karmaşanın fazla olduğu ve tehlike oranının yüksek olduğu şehirlerde, kişinin kendini koruyabilmek için silahlanması çok da mantıksız görünmüyor. Ki Amerika gibi yargının birinci güç olduğu ve özel mülkiyet haklarının önemli olduğu bir ülkeyi düşünürsek, bireysel silahlanmanın daha serbest olabilmesi gerekiyor.  Bir karakterin legal olması veya sivil olması onun caydırıcı şeyleri kullanamayacağı anlamına gelmemeli.

Bu elbette herkese ruhsat verilsin demek değil, fakat illegal tehditler alan karakterle, öncelikle de özel güvenlik personeli (avukatlık gibi eğitime tabii sistemsel bir lisans ve meslek yoluyla), Amerikan Ordusu veteranı, gazeteci,Şehirde bir milyon üzerinde yatırımı olan işadamı statüsündeki kişiler ve  organize bir suç örgütünün hedefi olmuş madur legal bir karakterin gerekli başvurularla ruhsat alabilmesi gerekiyor. Bununla ilgili sunucu politikasını bilmiyorum fakat uygun şartlar oluşursa ve kanıtlarla gidilirse sorun çıkarılacağını zannetmiyorum.

Ek olarak elbette, varoşlarda yaşayan bir grup yan kesici, legal karakteri kaçırıp bayılttığı için bunu talep etmekten bahsetmiyorum. Daha çok, yaptığı (legal içerikli) rollerle İllegal bir birliğin hedefine girmiş  ve düzenli tehdit alan/alacak karakterlerden bahsediyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Desteklemiyorum etraf KAOS alanına döneceği için çünkü sunucuda böyle saldırma rollerinde vesayre silahlar konuşacağı için çok kötü bir ortam olacağı için.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.09.2023 18:03
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.11.2022 15:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 61
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.05.2024 21:51