Aracınızda Bulunması Gereken Ürünler

Başlatan AlyX, 15.07.2020 20:17

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 28.10.2025 20:23
Birlik Sivil
Köken Belcika
Popülerlik 53

İlk yardım çantası:Tendirdiyot, yara bandı, sargı bezi, makas ve daha pek çok malzemeden oluşan bir ilk yardım çantası, yolculuklarınızda yaralanma ve diğer kaza durumlarında işinize yarayacaktır.

Yangın söndürme tüpü:Aracınızda oluşabilecek bir yangın durumuna karşı yangın tüpü hayati önem taşımaktadır. Bu yüzden aracınızdaki yangın tüpünü, acil durumlarda ulaşabileceğiniz bir yere koymalısınız.

Çekme halatı:Aracınızın yolda kalması veya çamura batması gibi durumlarda başka bir aracın çekmesi için ihtiyacınız olacaktır.

Kriko ve bijon anahtarı: Lastik patlaması durumunda kriko ve bijon anahtarı hayat kurtarıcı bir rol oynamaktadır.

Takoz ve patinaj zinciri:Karlı ve buzlu havalarda çamura batma ve kayma durumuna karşı takoz ve patinaj zinciri büyük fayda sağlamaktadır.

Reflektör:Gece yolda kalmanız durumunda diğer araçların sizi görmesi için resflektör en büyük ihtiyacınız olacaktır. Bu yüzden aracınızda mutlaka bulundurmalısınız.

Bir adet stepne:Lastik patlamasına karşı aracınızda mutlaka bir yedek lastik bulundurmalısınız.

Seyyar Lamba ve yedek ampul:Özellikle uzun yolculuklarda işe yarayan seyyar lamba ve yedek ampül karanlıkta yolda kalınması durumunda faydalı olmaktadır.

Yedek malzeme takımları:Tornavida, pense, İngiliz anahtarı vb. malzemelerin bulundurulması küçük arızaları kolayca çözmenize yardımcı olacaktır.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 28.10.2025 20:23
Birlik Sivil
Köken Belcika
Popülerlik 53
Not:Kaza rolleri yapmak, yardıma muhtaç olan insana yardım etmek, aracı bozulanların, Ambulans&İtfaiye gelene kadar yapabilecekler ve ilk yardım desteği sunmak vb. durumlarda katkı sağlamak istedim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Elinize sağlık, rollere katkı sağlayabilecek bir rehber  :o

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —