Victor_Viera - Juan Contreras /B Rol baltalamak , Brawl Kural İhlali

Başlatan Dagger, 16.07.2020 18:31

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Flex diye birini görmedim bile, birine şahitliğimi onaylıyorum yazdırmak çok kolay birşey böyle yalanlarla gelme kanka  :'( :'( ::)

Lamar Kordel Lv.32
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.06.2025 19:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 67
Jack Lee Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.04.2025 18:50
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Jack Lee Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Şahitlik onaylayan kişilerin hepsi OOC arkadaşın knk.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Mehaba ben olayda yoktum ama bu arkadaşların uyarılmasını istiyorum.Her yoldan geçene saldıramazsınız  Juan Contreras  Victor_Viera, bu olaylara çok benzer olaylar ile ben de karşılaştım.Her seferinde PM kapatıp kaçıyorlar o anlarda SS alamadığım için şikayet açamıyorum,iyi forumlar.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: nokia6 - 16.07.2020 19:47
Şahitlik onaylayan kişilerin hepsi OOC arkadaşın knk.

Hepsi OOC arkadaşım değil, Flex_Little'ı tanımıyorum, Richard_Remington'u tanımıyorum. OOC arkadaşlarım değillerdir. Hem bunu bilemezsiniz, olaya şahit oldukları için yazmış bulunmaktayım. Sizin yaptığınız ihlaller yüzünden oyun zevkimiz kalmıyor. Umarım ceza alır ve akıllanırsınız. İyi Forumlar :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: shawtyG - 16.07.2020 19:41
Flex diye birini görmedim bile, birine şahitliğimi onaylıyorum yazdırmak çok kolay birşey böyle yalanlarla gelme kanka  :'( :'( ::)

Üslubunu korumanı tavsiye ediyorum sadece.

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 16:46
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 05:19
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
Alıntı yapılan: shawtyG - 16.07.2020 19:41

Loglar incelendi. Oynadığınızı ve aşırı kültür aşkıyla yanıp tutuştuğunuzu iddia ettiğiniz yerler de leş gibi olduğu için bu sunucuda bu ti p durumlara da, sizin gibi yüksek kültürlü oyunculara da(?) izin verip ortamı bozdurmuyoruz. Harika rol bilginizle başka yerlerde Türkçe imla kurallarını öğrenmeye başlayarak iyi rolcülüğe adım atabilirsiniz. Hesap kalıcı olarak kapatıldı.

Bu tip tüm sunucunun huzurunu bozan/bozmaya yönelik oynayan arkadaşlara izin vermeyeceğimizi daha önce söylemiştik.