Ram hakkında önemli

Başlatan Marjelas, 24.07.2020 15:35

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.10.2022 23:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Sorununuzun detaylı açıklaması: Arkadaşlar merhaba. Bugün dizüstü bilgisayarımın içini açtım fakat bir ram göremedim. Dxdiag ve başka yerden bakınca ram var gözüküyor ama ram slotu boş? Başka bilgisayarımın ramini gidip taktım fakat bilgisayar algılamadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca batarya şişmişti. Bataryayı gömülü olduğundan çıkarttım ve şarjla oynuyorum şuan. Oyunda acayip kasma yaşanıyor.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: Bilmiyorum.
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız): win8.1
Denediğiniz çözüm yolları: Yeni ram takmak fakat algılamadı.
Ek açıklama: Oyunda kasma yaşıyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.10.2022 23:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cpu-Z ile baktım ram var gözüküyor.

Todd Malone Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Köken Amerika
Popülerlik 46
RAM anakarta lehimlenmiştir o yüzden slot boştur. Slota taktığın RAM uyumsuz olabilir. Pili söktüğün için de kasma yaşanıyordur pili değiştirmen gerekli.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Ramler bozuk olsa duramazsın, bilgisayar açılmaz. Bilgisayar açılırken iki tane ditdit tarzı bir ses duyuyor musun? duyuyorsan ramler vardır, benim bilgisayarımda kötü ama ara sıra drop yaşıyorum. Hep Drop girmiyor.

John Walker Lv.50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.12.2023 21:04
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 56
RAM - Harddisk uyumsuzluğu olabilir, harddiskine bir şey olmuş olabilir. Aynılarını yaşadım, harddiskim bozuldu ve düzgün çalışan ramlerim harddiskimle uyumsuzluk yapmaya başladı. Bilgisayarım yavaşladı, oyunlarım donmaya başladı, farklı ramler takmak zorunda kaldım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
@Marjelas Sorun halen devam ediyor mu?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.09.2026 22:03
Köken Italya
Popülerlik 45
Büyük bir ihtimal ram'in ile hard diskin uyum sağlamıyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Geri dönüş yapılmadığı için Kilit & Arşiv.