BURNOUT - Bir Devrin Sonu

Başlatan Jeux, 06.08.2020 22:42

« önceki - sonraki »
Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 20:26
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
FM Yönetimi kararıyla Pasiflik ve birliğin son zamanlardaki şehirdeki etkinliğini kaybetmesi üzerine onayı alınmıştır. Burnout birliği devam etmek isterse diğer onaysız birliklerle aynı güç dengelerine sahip olarak devam edebilirler.

Rol dahilinde; Son hafta toplanan Gentlemens Club'daki Valachi ve ortaklarının kararıyla alınmış gibi rol yapabilirsiniz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.09.2026 20:57
Birlik Vengadores MC
Köken Meksika
Popülerlik 57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.09.2026 23:36
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 15
yine yapar  :sampanya:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Ryan Godrone Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2026 21:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 67
Kylan Drake Lv.14
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.12.2023 00:06
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 19

Bir devrin sonu...

7 Ağustos 2020 tarihinde kurulan BURNOUT birliği 2 yıl 10 ay sonra sonra erdi. Bu süre boyunca birlikte 596'dan fazla oyuncu rol imkanı buldu. Birlikte güzel anılar biriktirdik, değerli dostluklar kazandık. BURNOUT hayatımızın önemli bir parçası haline geldi. Birliğimde bulunan her oyuncuya ve özellikle onaylı birlik olduktan sonra da diğer birliklere bize sunulan imkanları zorlayarak yardımcı olmaya çalıştım. Benimle beraber bu yolda emek veren birlik üyelerine gösterdikleri sevgi, saygı, güven ve sadakat için teşekkür ederim.

Büyük emekler harcayarak, imkanları zorlayarak ve kendi doğrularımdan vazgeçmeyerek zirveye ulaşıldı. Beni tanıyanlar BURNOUT'un sadece bir birlikten ibaret olmadığını bilir. Benim için bu birlik, daha büyük projelerin sadece başlangıcını oluşturuyor. Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu güzel şeyin de sonuna geldik ama BURNOUT'un bu platformda bıraktığı izlerin, bıraktığı etkinin kalıcı olacağını düşünüyorum. BURNOUT, birçok oyuncuya yol gösterdi, yol gösteriyor ve yol göstermeye devam edecek.  Benim için her zaman BURNOUT ön plandaydı ve yolun sonunda hedeflerime ulaşmış olarak birliği kapatıyorum.

Son olarak; @vatansever , @Nraxy , @Turancan @dixsept , @yutoalpha the polak  ve @ballantine  'ye teşekkürü borç bilirim.

Kapanışı 3 yıllık süre boyunca yapılan rollerden görüntüler ve bir Sagopa Kajmer şarkısı ile yapmak yakışır. 

"Ben giderim yaptıklarım kalır, dostlar beni unutmasın. Hatırlasın..."