| 38 | HRÆSVELGERS MOTOCYCLE CLUB

Başlatan Creon, 12.08.2020 21:56

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Isvec
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Isvec
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Isvec
Popülerlik 5

Scott Parker Lv.39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Uzun uzadıya bir yazı olmayacak. Bir ya da iki cümle de özetleyeceğim. Bugüne kadar yola çıktığım insanların birbiri ardına yarı yolda bırakması zırvalığından tutun da sunucuda çok sevdiğim değer verdiğim birinin yüzünden ajan yerine koyulmamdan. Birebir ağızlarından çıkan sözün birkaç güne unutulması neyin göstergesidir?  Arka perdede dönen zırvalıkların hepsini bizzat yaşamamdan vesaire vesaire. Birçoğuna kırgınım, kızgınım. Platformda kimseyle bir rekabetim ya da dargınlığım yok. Böyle düşünen hakkını helal etsin. Ekip çatısı altında gerek platform dışı gerek platform içi tüm yardımda bulunduğum insanlara selam olsun, bu yanlışa tekrar düşmeyeceğim. Kaliteyi üst seyirden işlettiğim her birliğin arka planında dönen olaylar beni gerçekten yıprattı. Biz kültür, rol dedikçe arka planda olan olaylar bizi yordu. @Juice ile son sefer denedik, maalesef bu kez başarısız olduk.

Tekrar açılmamak üzere serüven sona erdi.  ( İçeriği okumaya tenezzül edip etmeyeceklerini bilmediğim ama onlar adına kaleme aldığım bu yazıyı bizzat onların görmesi adına bir süre arşivlemezseniz sevinirim. )

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Serüven boyunca hiç beklemediğim isimler kendini "ben buradayım" dercesine gerek rolüyle, gerek tavrıyla belli etti.
Birliğin genel Prospect kadrosuna ayrı ayrı teşekkür ederim, düşündüğünüzden çok daha fazlasısınız arkadaşlar.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Eh, motorcu abi olmadık demeyiz. Tadımız kaçmadan tadında bırakalım.
@Juice ve @Creon , bu iki insanın değerini asla göz ardı etmemek lazım. Başta onlara, devamında diğerlerine teşekkürler.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bulunduğumdan dolayı asla pişman olmadığım ekip, arka planda ne döndüğünden haberim yok ama kapatmanız kötü oldu. Severek takip ettiğim birliklerin birinci sırasındaydı.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 10
Doyamadık, yetişemedim. Elimizden geleni yaptık buraya kadarmış  :'(

Daniel Mazza Lv.34
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.05.2026 01:36
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 21:18
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 20
Seviliyorsunuz aslan kardeşlerim, çok kafa yormaya değmez. Eğlenmenize bakın! Fazlasıyla iyiydiniz, elinize sağlık.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.02.2023 00:28
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 76
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Her zaman farklı bir ekol olmayı başardınız, yeni projelerde görüşmek dileği ile.