Uyuşturucu bildiğiniz üzere çetelerin en büyük geçim kaynağıdır ve bu uyuşturucu trafiği ülkemizde de olmakta. Sunucumuzda bu uyuşturucu trafiği yok denilecek kadar az, bunun sebebi uyuşturucunun hiç bir işe yaramaması olabilir. Çete türü oluşumların bu uyuşturucuyu sürekli bir trafiğin içinde olması gerekir. Amerika da yaşamadım ve hayat şartlarını bilmiyorum ama büyük çetelerin sürekli trafiğin içinde olduğunu düşünmekteyim, bu konuşmayı neden yaptığıma gelirsek. Biliyorsunuz uyuşturucu kanın akışını hızlandırır heycanlı olursunuz ve bir mermi yiyerek ölüyorsanız uyuşturucu kullanırsanız orada tek mermide ölmezsiniz, en azından o an ölmezsiniz. O duygunun ismini tam olarak hatırlamadığım söyleyemem.
Kokain marka uyuşturucunun benim açımdan şöyle bir özelliği olması gerekir, bunun kullandığımızda uyuşturucunun etkisi olduğu an, bunu rolsel olarak 10 dakika olabilir, insanlara %20'lik bir zırh vermeli. Sadece %20 bunun üstüne zırh ulaşmamalı ve bu 10 dakika boyunca zırh vermeli daha sonrasında zırhın gitmesi gerekir. Bu tarz bir özellik Kokain'e gelir ise sunucudaki uyuşturucu trafiği ilerler ve toplu satın alım rolleri başlar. Bu tarz bir Ar-Ge yapılır ise sunucuya uyuşturucu rollerinde yeni bir boyuta çıkabilir.
Marijuana'nın bir özelliğinin olmasına benim açımdan gerek yok çünkü sigaraya sarılıp içildiği için bir özelliğe gerek yok. Benim açımdan böyle ama yönetim bunada isterse bir özellik ekleye bilir.
Teşekkürler, iyi forumlar :P :)