Uyuşturcu sistemi hk.

Başlatan Vicolays, 16.08.2020 23:15

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Uyuşturucu bildiğiniz üzere çetelerin en büyük geçim kaynağıdır ve bu uyuşturucu trafiği ülkemizde de olmakta. Sunucumuzda bu uyuşturucu trafiği yok denilecek kadar az, bunun sebebi uyuşturucunun hiç bir işe yaramaması olabilir. Çete türü oluşumların bu uyuşturucuyu sürekli bir trafiğin içinde olması gerekir. Amerika da yaşamadım ve hayat şartlarını bilmiyorum ama büyük çetelerin sürekli trafiğin içinde olduğunu düşünmekteyim, bu konuşmayı neden yaptığıma gelirsek. Biliyorsunuz uyuşturucu kanın akışını hızlandırır heycanlı olursunuz ve bir mermi yiyerek ölüyorsanız uyuşturucu kullanırsanız orada tek mermide ölmezsiniz, en azından o an ölmezsiniz. O duygunun ismini tam olarak hatırlamadığım söyleyemem.

Kokain marka uyuşturucunun benim açımdan şöyle bir özelliği olması gerekir, bunun kullandığımızda uyuşturucunun etkisi olduğu an, bunu rolsel olarak 10 dakika olabilir, insanlara %20'lik bir zırh vermeli. Sadece %20 bunun üstüne zırh ulaşmamalı ve bu 10 dakika boyunca zırh vermeli daha sonrasında zırhın gitmesi gerekir. Bu tarz bir özellik Kokain'e gelir ise sunucudaki uyuşturucu trafiği ilerler ve toplu satın alım rolleri başlar. Bu tarz bir Ar-Ge yapılır ise sunucuya uyuşturucu rollerinde yeni bir boyuta çıkabilir.

Marijuana'nın bir özelliğinin olmasına benim açımdan gerek yok çünkü sigaraya sarılıp içildiği için bir özelliğe gerek yok. Benim açımdan böyle ama yönetim bunada isterse bir özellik ekleye bilir.

Teşekkürler, iyi forumlar  :P  :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Güzel olabilir, DESTEKLİYORUM

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destekliyorum, gayet iyi düşünce. Çok güzel olacağından eminim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2022 21:39
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 35
HRP sunucunda mı? Gerçekten mi?

Kokain kullanınca Iron Man mi olalım?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.07.2023 11:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 71
Li Wang Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Güzel olabilir, çünkü biz il-legal rol yapan birisi olarak bağımlılar harici kimse ile ticaret yapamıyoruz. Ayrıca serverde bağımlı rolü yapan sayısı gerçekten az. DESTEKLİYORUM.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Safavid - 16.08.2020 23:22

Gerçekte de uyuşturucu kullanımı cesaret/hislerde uyuşma sağlayıp hasar alma, can yanma durumunuzu değiştirebiliyor. Destekliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Çok ama çok ufakta olsa bir avantaj sağlaması gerekli, aksi takdirde trafiğin gelişeceğine olan inancım sıfır. Bu belirtildiği gibi zırh olabilir veya pizzacıya gitmek yerine kokain kullanınca canımız da dolabilir. Sadece bir fikir.

Artı olarak, uyuşturucuların yarattığı efekt net kaldırılmalı. Bir uyuşturucunun kafasını tabii ki yansıtmak imkansız ama bu -interior içinde buglı- efekt olacağına hiç olmamasını bir çok kullanıcı tercih edecektir.

Son olarak bir suç şehri olan Vice'ta sadece iki tür uyuşturucunun dönmesini de esefle kınıyorum. En azından LSD ve Ekstazinin sokaklara inmesi gerektiğini savunuyorum. Bu konuda belirtilen zırh mevzusu ekstazi kullanınca karaktere bir süreliğine de olsa tanımlanabilir.

Uyuşturucular sunucuda o kadar değersiz bir haldeki; üstümüzde yüklü uyuşturucuyla yakalansak bile polisler sadece el koyup geçiyor hatta arada el koymayı bile unutuyor, hapis bile yemiyoruz. Bu da yaptığımız rolü gerçekçi kılarken bizi zorlayan konulardan biri haline dönüşüyor.

Qasim Bishop Lv.30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 0
Rio Fulton Lv.4
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Rio Fulton Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 10
Destekliyorum, mantıklı  :o

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Kardeşim dikkat ettin mi bilmiyorum ama %20 diyorum, %100 demiyorum, yorumun için teşekkürler.

Tariq Fowler Lv.30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Haiti
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
mantıklı yazmışsın. ek olarak yeni uyuşturucuların üretimi eklenerek uyuşturucularda çeşitlilik olabilir.

yok adamım tony'yi tutturdun ama soyad montana. izlemediysen de scarface güzel filmdir.