Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan DippsY, 22.08.2020 02:27
Alıntı yapılan: Rebel Son - 23.08.2020 01:53Arkadaslar benimde bukonuyla alakalı bir argem var bu baslık altında paylaşmak istiyorum o da aldatma sistemi. evet aldatma sistemi soyle işleyecek, birlikte rol yapan ciftler market caddesine konulan npc'den soz yuzugu alarak çift olduklarını sisteme dokecekler ve ciftlerden birisi baskasıyla E-RP yani cinsel içerikli aldatma rolu yaparsa karsı tarafın chatloguna " Eşiniz sizi aldatıyor olabilir!! " yazısı spamlanacak. Destekliyorsanız +1'leyerek desteklediginizi belirtebilirsiniz
Alıntı yapılan: Rebel Son - 23.08.2020 05:09Alıntı yapılan: TQD - 23.08.2020 05:02Alıntı yapılan: Rebel Son - 23.08.2020 01:53Arkadaslar benimde bukonuyla alakalı bir argem var bu baslık altında paylaşmak istiyorum o da aldatma sistemi. evet aldatma sistemi soyle işleyecek, birlikte rol yapan ciftler market caddesine konulan npc'den soz yuzugu alarak çift olduklarını sisteme dokecekler ve ciftlerden birisi baskasıyla E-RP yani cinsel içerikli aldatma rolu yaparsa karsı tarafın chatloguna " Eşiniz sizi aldatıyor olabilir!! " yazısı spamlanacak. Destekliyorsanız +1'leyerek desteklediginizi belirtebilirsinizYüzüğe sağ tık atınca eşimizin yanına ışınlanacak isek ben bu sistemi destekliyorum.eşiniz ile aynı anda olduğunuzda x2 exp gibi bonuslardan da faydalanabilirsiniz hatta
Alıntı yapılan: TQD - 23.08.2020 05:02Alıntı yapılan: Rebel Son - 23.08.2020 01:53Arkadaslar benimde bukonuyla alakalı bir argem var bu baslık altında paylaşmak istiyorum o da aldatma sistemi. evet aldatma sistemi soyle işleyecek, birlikte rol yapan ciftler market caddesine konulan npc'den soz yuzugu alarak çift olduklarını sisteme dokecekler ve ciftlerden birisi baskasıyla E-RP yani cinsel içerikli aldatma rolu yaparsa karsı tarafın chatloguna " Eşiniz sizi aldatıyor olabilir!! " yazısı spamlanacak. Destekliyorsanız +1'leyerek desteklediginizi belirtebilirsinizYüzüğe sağ tık atınca eşimizin yanına ışınlanacak isek ben bu sistemi destekliyorum.
Alıntı yapılan: Wrix - 23.08.2020 05:44Alıntı yapılan: Rebel Son - 23.08.2020 05:09Alıntı yapılan: TQD - 23.08.2020 05:02Alıntı yapılan: Rebel Son - 23.08.2020 01:53Arkadaslar benimde bukonuyla alakalı bir argem var bu baslık altında paylaşmak istiyorum o da aldatma sistemi. evet aldatma sistemi soyle işleyecek, birlikte rol yapan ciftler market caddesine konulan npc'den soz yuzugu alarak çift olduklarını sisteme dokecekler ve ciftlerden birisi baskasıyla E-RP yani cinsel içerikli aldatma rolu yaparsa karsı tarafın chatloguna " Eşiniz sizi aldatıyor olabilir!! " yazısı spamlanacak. Destekliyorsanız +1'leyerek desteklediginizi belirtebilirsinizYüzüğe sağ tık atınca eşimizin yanına ışınlanacak isek ben bu sistemi destekliyorum.eşiniz ile aynı anda olduğunuzda x2 exp gibi bonuslardan da faydalanabilirsiniz hattaGüzel öneri. Fakat "/yetenekler" e çapkınlık seviyesi eklenmeli. Çapkınlık seviyesi yüksek olanlar, %xx ihtimalle daha az yakalanmalı. Bu sayede sevgilisinden kaçıp striptiz kulübe giden erkekler de darboğaz olmamış olur.
Alıntı yapılan: Beratoloji - 23.08.2020 21:06 Açılan AR-GE'yi ve Aldatma sistemini desteklemiyorum.
Alıntı yapılan: Rebel Son - 23.08.2020 21:48Alıntı yapılan: Beratoloji - 23.08.2020 21:06 Açılan AR-GE'yi ve Aldatma sistemini desteklemiyorum.hızlı rolcüleri yıldıramayacaksınız