Gelişmiş E-RP Sistemi

Başlatan naturalbornkiller, 23.08.2020 22:42

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.11.2025 17:05
Köken Meksika
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Köken Amerika
Popülerlik 15
Arkadaslar benimde bukonuyla alakalı bir argem var bu baslık altında paylaşmak istiyorum o da aldatma sistemi. evet aldatma sistemi soyle işleyecek, birlikte rol yapan ciftler market caddesine konulan npc'den soz yuzugu alarak çift olduklarını sisteme dokecekler ve ciftlerden birisi baskasıyla E-RP yani cinsel içerikli aldatma rolu yaparsa karsı tarafın chatloguna " Eşiniz sizi aldatıyor olabilir!! " yazısı spamlanacak. Destekliyorsanız +1'leyerek desteklediginizi belirtebilirsiniz

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Rebel Son - 23.08.2020 23:12
Arkadaslar benimde bukonuyla alakalı bir argem var bu baslık altında paylaşmak istiyorum o da aldatma sistemi. evet aldatma sistemi soyle işleyecek, birlikte rol yapan ciftler market caddesine konulan npc'den soz yuzugu alarak çift olduklarını sisteme dokecekler ve ciftlerden birisi baskasıyla E-RP yani cinsel içerikli aldatma rolu yaparsa karsı tarafın chatloguna " Eşiniz sizi aldatıyor olabilir!! " yazısı spamlanacak. Destekliyorsanız +1'leyerek desteklediginizi belirtebilirsiniz

Gelişmiş ilişki sistemi isimli AR-GE çalışmam için gözlem yapıyordum bunu kullanacağım teşekkürler Rebel Son.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.10.2025 22:25
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.10.2025 20:45
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: Rebel Son - 23.08.2020 23:12

hem bu fikri hem argeyi destkeliyorum uzun zamandır kus ötmüyor rolde karakterim cok uzgun herkes boyle dusunuyordur bnce

Tariq Fowler Lv.30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Haiti
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
eksik kategoriler mevcut, fetişlere biraz daha yönelmek gerek. şaka bi yana gereksiz, bu tarz sistemler roleplay'i zamanla yok ederek emote'suz hareket sahası oluşturacaktır.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bu durum beni aşırı sevindirdi, bu sistem gelmezse çok üzülürüm. Karakterimin çocuk olması bu durumu biraz etkiler  ??? ama bence gelmeli harika bir sistem geliştirilmesine bile gerek yok o kadar iyi ki, direkt olarak kullanılabilir bir proje.  ;D

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2026 17:20
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 63
Destekliyorum ek olarak kondom sistemi de gelsin, unutulursa rol esnasında karakter hamile kalsın ve yeni karakter başvuruları bundan sonra hamilelik rolüyle kabul edilsin. Ayrıca otomatik regl sistemi kadın karakterlere eklensin.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Brownie - 23.08.2020 23:36
Destekliyorum ek olarak kondom sistemi de gelsin, unutulursa rol esnasında karakter hamile kalsın ve yeni karakter başvuruları bundan sonra hamilelik rolüyle kabul edilsin. Ayrıca otomatik regl sistemi kadın karakterlere eklensin.
Çok yaratıcı. +1

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.06.2023 02:54
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 42
Satanist karakterim var, şeytanseksüel karakter. kim bana cehennemin dibinden demon getirecek? Fetiş sayısı arttırılmalı

Jackie Yeung Lv.13
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 23
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Isvec
Popülerlik 0
Doğru oyunu indirdiğine emin misin:d?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.06.2024 22:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 38
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: ugurcobain - 23.08.2020 23:46
Satanist karakterim var, şeytanseksüel karakter. kim bana cehennemin dibinden demon getirecek? Fetiş sayısı arttırılmalı

Selam ben demon