Bir süredir sık sık karşılaşır oldum. Cümleye büyük harfle başlamaya, noktalama işareti koymaya üşenenler bile görüyorum. Emote'unu fazla detaylandırmak istemezsin ("/me adama dalar." emote'larından bahsetmiyorum, onlar direkt tansiyonumu 0'a vurduruyor), onu anlarım da "napıyon arabamın yanında amcık" vb. diyaloglar görmek karşımdaki ile rol yapacaksam bile rol yapasım kalmıyor. Sene olmuş 2020, internet çağı. Okulda büyük harfle başlamayı, kelimeleri doğru yazmayı, noktalama işaretlerini öğrenemedin diyelim; elinin altında google yok mu?
[spoiler]"Ne haber" yazmak slang konuşmaya alışkın ghetto bireyler için saçma, bunun yerine N'aber diyebilirsiniz en azından. Benzer örnekler: Amınakoyim', N'aptın?, Anlıyo'n mu?, Duruyo', Bi'... [/spoiler]
Ss'ler ise apayrı bir konu. Birlik üyeleri hadi ss editleme konusunda pek bilgi sahibi değil diyelim, birlik yöneticileri çıkıp demiyor mu "Yaptığınız roller dışında tanıtıma attığınız ssler de birliği temsil ediyor, üzerine az daha uğraşın. Nasıl yapacağını bilmeyen varsa forumda rehberler mevcut." diye? Cs6,
Paint.Net gibi programlar kullanmak zor da değil. Lsrp+ da kullanmazsın be.