[30.08.2020 Adam Tryler] Yetersiz rol bilgisi/ Birden çok ihlal.

Başlatan Anarchist, 30.08.2020 15:35

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: daymond - 30.08.2020 15:54
Arkadaşlar bana saldırıyor ve kendilerini haklı gibi gösteriyorlar dm dediği yerde benim ismim yok o yüzden onu kabul etmiyorum Saldıran taraf karşı taraf olduğu için kendimi savundum ve dm gibi göstermişler

DC Dedikleri olayda bunu kabul etmiyorum başkası benim yerime yapmış olabilir üstelik Vice-rp Discordlarında gerçekleşmemiş birşey bu

Gasp olayını pasif olarak biliyordum sonra Flexman adlı Supporter bana yasak olmadığını role uymamı söyledi sonrasında parayı verecektim ama bana kimliğimi sordular bende kimliğimi verdim Flexman'a sorabilirsiniz.

İllegal rol sergilemedim Saldıran taraf karşı taraf ve bende kendimi savundum illegal rol yapmadım

Yüzümde maske varken bana saldırıyorlar kimliğimi bilmeden ve maskem yokmuş gibi davranıyorlar.
Dm'de ismin gözüküyor, Ss'lere bir bak istersen hasarlar kısmında adın gözüküyor. OOC yalan mı söylüyorsun şimdi de?

Mario Lanza Lv.46
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.07.2026 20:08
Birlik CASTUCCI
Köken Italya
Popülerlik 47
Hasarlar kısmını çekerken gözden kaçırdığın birşey var sol üstte emotem gözüküyor bence adminler görmeden sil yoksa iftiran açığa çıkacak

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.10.2025 22:25
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.10.2025 20:45
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Allah'tan sabır yetkililerden ise şikayeti karara bağlamalarını bekliyorum. İyi forumlar.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.09.2023 18:03
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.11.2022 15:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 61
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.05.2024 21:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 5
Merhabalar, incelendi.

Kurallarımızda da yazdığı üzere discord üzerindeki konuşmalar kanıt niteliğinde değil, lütfen discord konuşmalarınızdaki kavga kıyameti foruma taşımayın. Bu konularda defalarca uyarılarımızı yaptık.

Adam Tyler karakteri RefuseRP, Ortak Nezaket ve kapsamlarından cezaya tabii tutulacak.

@Anarchist sinirlerinize hakim olamayıp bu şikayet konusunda yazdıklarınıza biraz daha dikkat etmeniz önerilerimiz arasında. Bu şikayet konusunda Vice Roleplay yönetim ekibine hitap ettiğinizi unutmamalı ve platform kurallarınca seviyenizi korumalısınız, yazdıklarınızı yönetim ekibi okuyor.

İyi forumlar.