Çiftlik/Tarla sisteminde düzenlemeler hk.

Başlatan Magnentius, 27.09.2020 00:17

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.09.2025 13:29
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 60
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.06.2022 02:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Merhabalar, yeni güncelleme ile çiftlik sisteminde gelmesini ve değiştirilmesini istediğim birkaç şey var.
Şunu söylemeliyim ki sunucu açıldığında tarlam bugtaydı kanola ekili görünüyordu ve biçim yapamıyordum bu yüzden rapor attım ve rapora bakılıp bu bug düzeltildi.
Bunun kolaylaştırılması için /ciftlik ayar menüsüne bug düzelt gibi bir seçenek eklenirse ve bu seçeneğe tıkladığımızda tarlaya ekili olan ürün sıfırlanırsa bu bugları kendimiz hızlıca düzeltmiş oluruz ve yöneticiler yorulmamış olur.
Bunun dışında bildiğiniz üzere tarla araçları (traktör, biçerdöver, boxville, romork) bunlar haritadaki araç spawn etme limitine dahil oluyor bu yüzden bu araçlar haritadayken kendi araçlarımızı spawn edemiyoruz. Kendi araçlarımızı spawn etmemiz için tarla araçlarımızı /arac sakla yapmamız gerekiyor fakat romork'e biniş yapamadığımız için o romork aracını /arac sakla yapamıyoruz ve bu yüzden haritadaki araç limitinden 1 eksilmiş oluyor.
Benim istediğim tarla araçlarının haritadaki araç spawn edebilme limitine dahil olmaması.

Ekleme:
İlanlar bölümüne satılık tarlalarda eklenirse ve /ciftlik ayar komutu ile açılan menüde satılığa koy seçeneği eklenirse hoş olur.

Steven Bain Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 22:50
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 62
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 22:43
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5

Jay Bell Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.06.2023 01:58
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
İlanlar bölümüne cidden eklenilmesi gerekiyor tarlalar ayrıca römork boxville tarla biçme araçları filan araç çıkartma limitine etkilememeli diye düşünüyorum ben de yani destek

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.09.2023 18:03
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.11.2022 15:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 61
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.05.2024 21:51