[28.09.2020 - Alina Breuer ]

Başlatan Itsum, 28.09.2020 18:50

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Arnavutluk
Popülerlik 5

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alina Breuer @ysia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.09.2020 21:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pm'den aşşalağıyıcı bir kelime söyledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Ek açıklamalar(varsa): -

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Evet, şikayet açılacağını tahmin ettiğim bir konu. Serverin ilk bakımdan çıktığı gün yazmıştım bunu sanırım. Ben bu pm'i Ashley_Schwaben'e atacaktım, id'leri karıştırdım. Isterseniz ona da sorun, eğer Ashley şikayetçiyse cezamı yemeye razıyım, ama Ashley ile OOC'da samimi olduğumuz için öyle yazmıştım. Ashley'e sorun şikayetçiyse cezamı yemeye razıyım. @SincUp

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Arnavutluk
Popülerlik 5
Herhangi bir ss kanıtı göremiyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
SS Alacak kadar büyütmedim bu konuyu, arkadaşıma yazacaktım. Arkadaşıma sorun, ona o gün yazmış mıyım veya bu durumdan rahatsız mı, ona göre jailimi yiyeyim. @SincUp

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.05.2024 02:00
Köken Italya
Popülerlik 83
Jane Owston Lv.17
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.01.2024 17:18
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 04.01.2024 20:18
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Benden kaynaklı bir sorundan dolayı arkadaşı yaklaşık 15-20 dakika arasında beklettim. O da bundan rahatsız olup ben oyuna girdiğim esnada bu pm'i attığını hatırlıyorum, hemen ardından da aynı pm'i bana attı ve normal bir şekilde konuştuk zaten.
Alina isimli karkteri oynayan arkadaşla OOC muhabbetimiz oluyor fazlasıyla, o bana bu şekilde hitap ediyor arada ben de ona bu şekilde, ki arkadaşın aldığı ekran görüntüsüne bakıldığında herhangi bir diyalog göremiyorum, pm'in yanlışlıkla olduğunu düşünüyorum.
Alina isimli karakterden şikayetçi değilim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.2026 19:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.11.2025 13:38
Birlik Sivil
Köken Kolombiya
Popülerlik 45
Merhaba. Şikayet ve savunmaları inceledim. Sanırım bu özel mesajı gönderen kişiyle herhangi bir şekilde tanışıklılığınız bulunmuyor. Dolayısıyla size bunu söylemesi için bir sebep olmadığını düşünüyorum. Bu seferlik cezalandırmaya gitmeyeceğim ancak tekrarında ceza alacaksınız. Lütfen daha dikkatli olun.