Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Karakterini yarat, kendi hikâyeni şehrin sokaklarına bırak.
Başlatan EmreSensei, 07.10.2020 21:37
Alıntı11-) SÜREKLİ ROLEPLAY Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.CEZASI: Hapis.1-) ORTAK NEZAKETSunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAKKendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.CEZASI: Hapis.
Alıntı yapılan: EmreSensei - 07.10.2020 21:37 Heriflerle IC sorun yaşadıktan sonra kasaba çıkısına kadar da takip ediyorum ve kasabadan çaldığı malları göz arda ederek önlerine pit atıyorum ve kaza rolü beklerken ooc küfür tartışma başlıyor.
Alıntı yapılan: Active - 07.10.2020 21:44Soygun yaptığımızı nerden biliyorsun da soygun yapmışız gibi davranıyorsun o kasabadan insan geçemez mi Zaten çaldığı malları demişsin mal falan çalmadık biz soygun da yapmadık Orada fark ettiysen 5 kişiyiz geliyorsun yolun ortasında önümüzü kesiyorsun pit falan atıyorsun Basmışız gitmişiz geliyorsun 1km öteye kamyonete son hız giriyorsun + kendin de söylüyorsun pit attım diyorsun da pit attığın kocaman kamyonet :D senin kaza rolü yapman gerekAdamı çileden çıkartıyorsunuz
Alıntı yapılan: Stormcloak - 07.10.2020 21:481. Bir araba bir kamyon gördün. İçindeki kimse maskeli değil, ikisi de hareket halinde. Soygun yaparken bizi suçüstü basmadın. Soygun yaptığımızı nereden biliyorsun?2. Kendi arabandan çok daha büyük bir kamyonun önüne kırıyorsun. Burada kazalı-yaralı rolü yapması gereken sensin.3. Seni gördüğümüz anda canımızı ne kadar sıkacağını anladık ki açıklama yapmadan sessiz sakin uzaklaşmaya çalıştık! Tüm gün rol yapmadan araba sürmekten sıkılmış olacaksın ki keyfimizi bozmaya kararlı bir şekilde bizi peşledin.4. Conejo'yu senelerdir tanırım. Kuzenimdir. Oyuna da ben başlattım. Hayatımda gördüğüm en sakin insandır. Farkedersiniz, bir tane bile OOC cezası-uyarısı yok. Yaptığı kesinlikle yanlış ama bu dediklerimden yola çıkarak ne kadar bencil ve saçma bir rol yaptığını anlayabilirsin. Bu adamı bile çileden çıkarttın.