Ballarini Crew bir çok hile.

Başlatan Noptech, 18.10.2020 23:12

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kişiye ateş ettikten hemen hemen 1 dakika sonra John vega ve yanındaki arkadaşı her zamanki gibi bizi birden buldu. Alıştık, kişilerden birisine ateş ettiğimiz gibi tak yanımızda bitiyor. O araç özel araç diye buluyorum, bir tek onlarda gördüm o aracı. Aracı olay mahalinde gördüğümde de direkt refleks olarak ateş ettim.

Gus Chester Lv.43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Beni kendime ait olmayan aracımla bile nokta atışı bulmuşluğun var. Savunma yapıldığına göre yönetici kararı bekliyoruz. @balvenie
https://www.youtube.com/watch?v=D4SVdZqYbQA&feature=emb_title&ab_channel=SecondReturnGaming

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sürekli bir şeyler çarpıtmaya çalışıyorsun, o zaman bin tane şikayet açma tek bir şikayet aç ben de ona savunma yapayım güzel kardeşim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: gayrımeşhur - 18.10.2020 03:31
Bulunduğunuz konum şehirin en aktif bölgelerinden birisi, o araçta sizin olduğunuzu bilmiyordum, yerde yaralı bir kişi ve kaskla koşan birisi var. Araca yapışmamın sebebi sunucuda isim görme mesafesi gereğinden fazla düşük olduğu için dibinize kadar girdim. Yerde yatan birisi (vurulmuş veya düşürülmüş) vuran kişinin kim olduğunu görmek için senin dibine girdim. Çünkü orada senden başka birisi yok. Savunmam bu kadar, uzatmak istemiyorum.
Bin tane şikayet yerine tek bir şikayet aç, beni de kendini de yorma.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.07.2022 12:31
Köken Amerika
Popülerlik 21
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Gus Chester Lv.43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Bunuda ekleyeyim unutmuşum. Anthony Lambotti karakterinin c bug kullandığını itiraf ettiğinin kanıtıda burada.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Başka şikayetlere yaptığımız savunmaya otuz tane savunmaya tekrar yapmak zorunda kalıyoruz. C-BUG yaptığına dair bir kanıt yok, C-bug yaptığını söylemesi C-BUG yaptığı anlamına gelmez, çıkar göster eyvallah diyelim. Ciklet gibi uzatıyorsun, PM'den yazmasının sebebi de zaten bakalım bunu da şikayete eklerler mi diye düşünmüştük, eksik kalmamışsınız. Hayırlı forumlar.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2026 19:06
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 56
Max Bricks Lv.11
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.03.2026 20:29
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.08.2025 12:59
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Hile İbaresini barındırdığı için Hileci/Bugger şikayeti bölümüne taşındı.

Gus Chester Lv.43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Neredeyse bir ay olmuş. Sonuçlandırabilir miyiz? @balvenie

Zac MacBreen Lv.20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.02.2023 23:12
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.02.2022 23:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80
Ben bakmıyorum şikayete arkadaşlar, emekliyim. Breackner ya da diğer yönetim ekibindeki arkadaşlar inceleyecektir.