The Queen's Gambit

Başlatan echo, 30.10.2020 23:28

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

"1950'lerde bir yetimhanede, küçük bir kız müthiş bir satranç yeteneği sergiler. Ancak yıldızlığa uzanan umulmadık yolculuğunda bağımlılıkla mücadele etmek zorunda kalır."

Uzun süredir izlediğim en iyi Netflix yapımlarından biri, sürükleyiciliği ve anlatım akıcılığı çok kuvvetli bir mini dizi. Eğer satrança birazcık olsun ilginiz varsa kesinlikle izlemeniz gerekli. Özellikle oyunda geçen oyunların gerçek oyundan esinlenilmesi/bire bir geçirilmesi hikayeyi daha kuvvetli yapmış. Dizinin yapımı boyunca ünlü satranç ustalarının da fikirlerinin alınması cabası, bu ustalardan biri GM Garry Kasparov diğeri ise Bruce Pandolfini.

7 bölüm toplam 8 saat olan bu diziyi tek gecede bitirdim, sizin fikirleriniz görüşleriniz nedir? Nasıldı?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.06.2022 22:25
Birlik Sivil
Köken Danimarka
Popülerlik 5
Satrancı sevmeyen kişiye sevdirir, fena dizi. :o

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.09.2023 01:52
Köken Isvec
Popülerlik 58
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.07.2022 22:23
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
İnceleme fırsatım olmadı. Güzel bir diziye benziyor. Yakın zamanda başlarım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Eve satranç takımı aldım, biraz para baydık şimdi valideyle kafa yoruyoruz. Çok güzel bir dizi.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Başarılı dizi,1 günde bitirdim.Tavsiye ederim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
1 sezon ve bölüm olarak az olduğu için zevkini çıkarta çıkarta 3 günde bitirdim 2 sezon farklı senaryolarda izlemek isterdim

Zhou Haoyun Lv.39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.02.2025 23:49
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 35
Yu Chunhua Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Senaryosu süper ama keşke netflix dozu olmasaydı, böyle tatlı bir diziye de cinsellik koymazsın netflix  :garip: