Bakın beyfendi anlatamıyorum herhalde. Ben size bazı önemli şeyleri soruyorum. Kanıtlar (fotoğraf, videolar vb.) sadece destekleyici amaçlı. Siz hala bu kaçıncı bilmiyorum, ben birşey anlamıyorum, burda birşey yok, özür dileyin diyorsunuz. Cevaplayamıyorsunuz ve cevap vermiş olmak için cevap veriyorsunuz. Siz anlamamış olabilirsiniz çünkü size dair olan kanıtlar, anlamamış değilde anlamak istemiyorsunuz daha doğru olabilir. Ayrıca benim şikayet açmam gereken bir durumda yani sizin oyun içinden git şikayet aç demenizin üzerine benden önce gidip şikayet açmanız ayrı bir olay. Birde diyorsunuz ki özür dileyin şikayeti çekecektim. 1) Hadi orda konuyu uzatmak istemesem ve özür dilerim desem, senin onun üzerine şikayeti çekmek yerine bakın hatasını kabul ediyor diyerek burda paylaşıp kanıt kullanacağını herkes senden benden iyi biliyor. 2) 3. deyişim falan ama ben neden haklı olduğum birşey için özür dileyeyim. Sizden ricam konuyu başka yerlere çekmek yerine tüm mesajlarımda size konuyla ilgili sorduğum sorulara cevap niteliğinde savunma yapmanız, ben değil asıl siz yaptınız, bu ne ki ben burda böyle birşey görmüyorum, anlamıyorum tarzında değil. Size katıldığım tek konu adminlerin bu konuyu en iyi şekilde inceleyeceğinden sizden daha emin olmamdır. :)