Ev Anahtarı

Başlatan cranscor, 25.11.2020 17:30

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bildiğiniz üzere ev anahtarı maksimum bir kişiye veriliyor. Gerçek hayatta evimizi birkaç kişi ile paylaşabiliyoruz.
Önerim basit, ev anahtarını verebileceğimiz kişi sayısı 3 veya 4'e yükseltilebilir.

Alıntı yapılan: batugordo - 25.11.2020 18:01
Rol kalitesini arttıracağını düşünüyorum, aynı evin sakinleri, eve girerken zorluk çekiyorlar.

Alıntı yapılan: Noptech - 26.11.2020 02:32
Kira sistemi değilde araçtaki gibi /evyedekanahtar sistemi olsa çok daha iyi olur.

Duke Sanders Lv.32
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.07.2026 01:03
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 57
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Rol kalitesini arttıracağını düşünüyorum, aynı evin sakinleri, eve girerken zorluk çekiyorlar.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kısa sürede gelen destekler için teşekkür ederim herkese.
Bu konuda önerisi vs. olan birisi varsa da konu altından paylaşabilir, tartışabiliriz.

Gus Chester Lv.43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Destekliyorum. Kira sistemi değilde araçtaki gibi /evyedekanahtar sistemi olsa çok daha iyi olur.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 16:54
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.10.2025 22:29
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Destekliyorum, aynı şekilde iş yerininde ahahtarı çoğaltılıp verilebilmeli.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kira sistemine de ekleme yapılabilir mesela şunlar;

Eğer bir kiracı evi kiralıyorsa eşi, arkadaşı varsa /evkirayedek gibi gibi komutlardan maksimum 1 tane anahtar verilebilir.

Destekliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Gelen destekler için teşekkürler.  :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.04.2024 20:19
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 59
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 15
Birlikte de sıkıntısını yaşadığım bir şey. Ortak ev rolü yapanlar için büyük sorun. Destekliyorum.

Yedek anahtara sahip kişi evin içindeki objeleri hareket ettirebiliyor ya da kaldırabiliyor. arge Kabul edilirse anahtar sahibi kişilerin herhangi bir şekilde müdahale edememesi taraftarıyım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Sefil Por Vida - 01.12.2020 04:22
Birlikte de sıkıntısını yaşadığım bir şey. Ortak ev rolü yapanlar için büyük sorun. Destekliyorum.

Yedek anahtara sahip kişi evin içindeki objeleri hareket ettirebiliyor ya da kaldırabiliyor. arge Kabul edilirse anahtar sahibi kişilerin herhangi bir şekilde müdahale edememesi taraftarıyım.

Mantıklı, ekledim AR-GE'ye. Teşekkürler destekler için.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.08.2026 20:17
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 81
Bir ev ortak kullanıldığı zaman kesinlikle sıkıntısını yaşıyorum, kilitsiz biçimde bırakmak zorunda kalıyoruz.Destekliyorum.