The Rookie

Başlatan Poyraz67, 05.11.2019 20:27

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Hiç ısınamadığım, hep monoton ve realistik dışı bir dizi olarak gelmiştir. Övgüleri 90 yaşında bir adamın aldığı, durmadan tekrara düşen bir yapıya sahip sözde polisiye dizi("Comedy SHOW").

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.10.2025 13:08
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 43
Şimdilik tekrara sarmış olsa da, özellikle 1 ve 2. sezonundan polis rolü yapan kişiler çok fazla şey çıkartabilir. Ben çıkartmıştım. O:-)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
İlk iki sezonu nefes kesiciydi fakat son sezonda işi biraz bozdular.Genel olarak güzel bir dizi, izlemenizi tavsiye ederim.
Favorim Tim Bradford  :o

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.05.2026 16:33
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.08.2023 21:10
Birlik Sivil
Köken Belarus
Popülerlik 5
Bir bölümü sanırım 45 dk. kadar sürüyor. 40 dakikalık kısımda olaylar işleniyor, kalan 5 dakikada ise tüm karakterler o günden bir şekilde ders alıyorlar. Bu monotonluğun dışında Southland'ın yanına yaklaşamasa da fena olmayan bir polisiye yapımı. Bana kalırsa karakter geçmişi oturmuş durumda olan sadece iki karakter var. Bunlardan biri Bradford, diğeri Harper. Bu ikisi dışında kalan karakterlerin hikayesi ve kişilikleri bana çok ham geliyor. Bradford ve Harper sahnelerini keyifle izlesem de diğer sahnelerde bitse de gitsek moduna giriyorum istemeden. İzlenir. 7/10

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Tek kelimeyle boş dizi.

Her dizi de olduğu gibi başrol ilahlaştırılıyor ve tamamiyle Sit-Com tarzı saçma bir dizi. 0/10

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.05.2026 16:33
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.08.2023 21:10
Birlik Sivil
Köken Belarus
Popülerlik 5
[spoiler]Üçüncü sezonun tamamını bitirdim bugün itibariyle. Son bölümün son dakikaları tam bir Arka Sokaklar havası taşıyordu.

https://youtu.be/xZgVOinMmwU[/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Rolünü yapacağım bir dizi, etkisinde bırakıyor cidden. Kesinlikle tavsiye ederim.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 10.12.2022 15:11
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 54
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.08.2022 22:16
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
SouthLAnd izleyin, o daha da çok polislik ilgili şey öğretir. Bunu keyif amaçlı izleyebilirsiniz ama Southland tam bir drama.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.05.2026 23:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
güzel dizi, izlemenizi şiddetle tavsiye ederim :o :o
edit: pek iyi değilmiş.