.dff ve .txd dosyaları başka tür olarak görünüyor?

Başlatan Pluvia, 14.12.2020 23:51

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sorununuzun detaylı açıklaması: bugün bilgisayarıma format attım ve win 10 sürümüne yükselttim. fakat .dff ve .txd dosyaları başka tür olarak görünüyor ve hiçbir müdahale yapamıyorum. buna da karşılık olarak skin mod veya başka modlar yükleyemiyorum.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: -
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız): -
Denediğiniz çözüm yolları: denediğim çözüm yolları regedit kısmından .dff ve .txd dosyalarını silmek oldu ama işe yaramadı
Ek açıklama: -

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Merhaba, konuyu yirmi dört(24) saat içerisinde uygun şablona göre düzenlemeniz gerekiyor.

Kod [Seç]

[b]Sorununuzun detaylı açıklaması:[/b]
[b]Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: [/b]
[b]Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:[/b]
[b]İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız):[/b]
[b]Denediğiniz çözüm yolları:[/b]
[b]Ek açıklama:[/b]

@Pluvia

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sağda göründüğü üzere dff ve txd dosyası yazıyor sadece o dosyalar çift tıklandığında başka bir uygulama ile başlatılıyor o yüzden başlatılan uygulamanın ikonu görünmekte. Windows gezgini üzerinden dosya uzantılarını göster tikini işaretlemelisin, bulamazsan da google'da "windows 10 uzantılar nasıl gösterilir?" araması yaparak da çözebilirsin. Ayrıca regedit gibi işletim sistemine ait veritabanı vs. kurcalamanı önermem. Neden regediti kurcalayarak o dediğin verileri sildiğini de anlamadım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 20:48
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.01.2026 23:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2026 00:43
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
magic.txd txdler düzelir veya birlikte açı şeçerek magic.txd'yi seç, dffler normal şekilde durması gerekiyor

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
hiçbir modu oyunda çalıştıramıyorum bu yüzden sorun hala devam ediyor

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek