şans kutularına gelen zam

Başlatan egemenltnlmz, 17.12.2020 11:02

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Merhaba 1453 saattir(2 ay 7/24 yüzde yüz aktiflik) ViceLovers kutusu açmak için vc biriktiriyordum. 50vc sonra Vice Lovers kutusu açıcaktım, saat hesabı yapmak için /vicemarket yazdım bir de baktım ki kutu fiyatlarına zam gelmiş  :'(

En dandik kutu 1000vc olmuş. Zaten /Payday sistemi geldi afk da bırakamıyoruz, son kış güncellemesinden sonra payday daha da yavaş akıyor. Payday'in yavaş akmasını hesaba katmasak bile normal bir oyuncunun BadBoys kutusu açmak için 100 gün boyunca kesintisiz olarak her gün 10 saat aktif olup(günümüzün neredeyse yarısı) /payday yazması gerekiyor.

Zaten BadBoys'u açınca da 1000 saate değer mi? 16/2 ihtimali tutturabilirsek, evet değer. Bir de özel forum banner veya forum isim değiştirme hakkı çıkarsa vay halinize  :P

Önerim kutuların eski fiyatına dönmesi.
[spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=_2Wy9hjSM3A[/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 17:27
Köken Meksika
Popülerlik 90
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.01.2024 18:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.01.2024 19:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 21
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Kamerun
Popülerlik 10
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10

Steve Walker Lv.50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 01:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Mia Barnes Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.12.2025 01:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Buraya da bir DESTEK atalım :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.06.2025 17:03
Birlik Savoir Group
Köken Almanya
Popülerlik 46
Dediklerine katılıyorum, destek.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.06.2026 21:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 71
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.07.2023 17:21
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.07.2022 16:10
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Kış güncellemesinde bozulan payday sistemi sağ olsun hem XP, hem vCoin, hem de mevduat olarak (ki bunun da oranı azaldı) bütün planlarım çöpe gitti. Ben bu gibi öğelerde indirim beklerken zam yapıldığını görmek hiç hoşuma gitmedi. Zaten paketleri elde etmek zor, en ucuzu 700 vCoin'di. Bunu biriktirmek için, eğer para ödemezsen, günde 12 saatten 58 gün boyunca aktif olman ve payday alman gerekiyor. Diğer paketleri saymıyorum bile. Tabii, oyunculara gerçek para ile satılan materyalleri sadece oyun için saatle veriyor olmak güzel bir fikir ama bu şekilde elde etme şansımız iyice düşüyor. 1000 saat geçirip 5 liralık NC hakkı elde etmek "çam sakızı çoban armağanı" düsturuna bile uymuyor kanımca.

Fiyatların eski seviyelere çekilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
bari en azından sadece yıl başı gecesi süresince eski fiyatlarına geri dönsün

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.06.2023 02:54
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 42

Gus Chester Lv.43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: zebercet - 17.12.2020 17:25
Kış güncellemesinde bozulan payday sistemi sağ olsun hem XP, hem vCoin, hem de mevduat olarak (ki bunun da oranı azaldı) bütün planlarım çöpe gitti. Ben bu gibi öğelerde indirim beklerken zam yapıldığını görmek hiç hoşuma gitmedi. Zaten paketleri elde etmek zor, en ucuzu 700 vCoin'di. Bunu biriktirmek için, eğer para ödemezsen, günde 12 saatten 58 gün boyunca aktif olman ve payday alman gerekiyor. Diğer paketleri saymıyorum bile. Tabii, oyunculara gerçek para ile satılan materyalleri sadece oyun için saatle veriyor olmak güzel bir fikir ama bu şekilde elde etme şansımız iyice düşüyor. 1000 saat geçirip 5 liralık NC hakkı elde etmek "çam sakızı çoban armağanı" düsturuna bile uymuyor kanımca.

Fiyatların eski seviyelere çekilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Nijerya
Popülerlik 5