Araç motor ömrü onarma ücreti hk.

Başlatan meikaN, 18.12.2020 22:39

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 21:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.09.2026 22:20
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.08.2026 21:47
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: farukkaplan - 19.12.2020 15:18
Alıntı yapılan: darkangel07 - 19.12.2020 15:09
Katılmıyorum. Sen zaten NRG, İnfernus gibi lüks araçlar sürüyorsan kazanç kapının olması gerekiyor. Gerek yok ondan. Zaten aktif bir role girdiğinde araçla aşırı fazla gezmiyorsun. Motor ömrü de gitmiyor aşırı fazla. Desteklemedim. Herkes lüks araçlara binecek diye bir şey yok. Lüks araç parası buldum diye düşünmeden lüks araç alınmasına karşıyım onun masrafının altından kalkamıyorsan alınmaması gerekiyor zaten. Herkes zengin olacak diye bir şey yok. Gerçekten zengin olanlar lüks araçlara binebilsin. Böyle iyi bence.
Sana katılmıyorum, gerçekci düşün biraz bi araban var üç dört saat sürüyorsun ve motor ömrü yarıya iniyor ne kadar mantıklı? ayrıca bu araç son model bir spor araba.
İşte bu konuda atlanılan bir nokta var. IC jail yediğinde nasıl dakika bazından hesaplanıyor ama süre bakımından ay veya yıl olarak geçiyor. Araç sürmeyi de öyle düşünmelisin. 5 dakika araç sürmek 1 ay, 60 dakika araç sürmek 1 yıl gibi. Bu durumda da motor ömrünün azalması muhtemel. Diyeceksin ne alaka bir ay, bir yıl. O zaman aynı yorumu IC jail içinde bekliyorum cinayet işleyen birini 800 dakika hapse atmıyorlar yıllar boyunca atıyorlar bu konuda senden ayrı bir ARGE açmanı bekleyeceğim o zaman. Demek ki neymiş herşey gerçekçi olamıyormuş maalesef.

5 dakikayı 1 aydan hesaplarsak 3-4 saat 3-4 yıl eder. Bırakta o araba bakıma girsin bir motoru falan.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: farukkaplan - 19.12.2020 15:18
Alıntı yapılan: darkangel07 - 19.12.2020 15:09
Katılmıyorum. Sen zaten NRG, İnfernus gibi lüks araçlar sürüyorsan kazanç kapının olması gerekiyor. Gerek yok ondan. Zaten aktif bir role girdiğinde araçla aşırı fazla gezmiyorsun. Motor ömrü de gitmiyor aşırı fazla. Desteklemedim. Herkes lüks araçlara binecek diye bir şey yok. Lüks araç parası buldum diye düşünmeden lüks araç alınmasına karşıyım onun masrafının altından kalkamıyorsan alınmaması gerekiyor zaten. Herkes zengin olacak diye bir şey yok. Gerçekten zengin olanlar lüks araçlara binebilsin. Böyle iyi bence.
Sana katılmıyorum, gerçekci düşün biraz bi araban var üç dört saat sürüyorsun ve motor ömrü yarıya iniyor ne kadar mantıklı? ayrıca bu araç son model bir spor araba.

15 dakikalık bir tır rotasından $1770 gelmesine ne diyorsun?

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 07.06.2026 21:56
Birlik Sivil
Köken Iskocya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 06.12.2025 15:48
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Sean Ramsey Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2026 23:03
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.03.2023 00:36
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5

Mike Russell Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.12.2023 19:40
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 31
Tamamen kaldırılmayabilir ama fiyatlarda biraz indirim olabilir, gerçekten ciddi paralar ödeniyor. Bu durumda herkes ucuz bir araca kalacak.  :)

Anthony Flaviano mugshot
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 20:55
Köken Amerika
Popülerlik 83
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 19:54
Köken Amerika
Popülerlik 28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Vergi alınmıyorsa bir şekilde parayı kesmemiz gerekiyor, fazla araç kullanıyorsanız motor ömrünüz hızlı azalır. Araçların kullanımını azaltırsanız normal miktarda para ödüyorsunuz zaten.