PELLEGRINI

Başlatan bavyera, 27.12.2020 15:20

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 26
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Merhaba, öncelikle bir İtalyan-Amerikan birliği gördüğüme sevindim, keyif almanız dileklerimle.

Nacizane bir önerimi paylaşmak istedim ki; mutlaka sizler rol ilerleyişi, başlangıç, kısa-orta-uzun vade yapacaklarınızı belirlemişsinizdir ancak bu önerim tamamen nacizane bir görüş olmakla olup, sizlere destek olma amaçlıdır çünkü İtalyan-Amerikan birlik gördüğümde seviniyorum.

7 kişilik (daha büyük de olabilir) bir ekip için 1'den fazla Capo (ve haliyle crewu) rütbelendirmesi yapmak sizleri yorabilir ve rollerinizi en realistik şekilde yansıtmanızı engelleyebilir. Bunun yerine, 1 capo 1/2 soldier ve associateler olarak başlangıç yapmanız daha realistik olmanızı ve küçük bir ekipken nasıl zamanla büyüdüğünüzü gösterir.

Her 20 kişide 1 capo rütbelendirmesi daha yapmak, sizleri daha rahat ettirecek ve mutlak pasifliği önleyecektir. Henüz yolun başındayken böyle bir önlem almanız sizi daha rahat ettirebilir.

Keyif almanız dileklerimle, iyi eğlenceler dilerim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.04.2022 15:57
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederiz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.04.2022 15:57
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.10.2025 21:46
Birlik Cordizelli
Köken Amerika
Popülerlik 39
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.06.2023 20:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Alıntı yapılan: vatansever - 30.12.2020 02:33
Merhaba, öncelikle bir İtalyan-Amerikan birliği gördüğüme sevindim, keyif almanız dileklerimle.

Nacizane bir önerimi paylaşmak istedim ki; mutlaka sizler rol ilerleyişi, başlangıç, kısa-orta-uzun vade yapacaklarınızı belirlemişsinizdir ancak bu önerim tamamen nacizane bir görüş olmakla olup, sizlere destek olma amaçlıdır çünkü İtalyan-Amerikan birlik gördüğümde seviniyorum.

7 kişilik (daha büyük de olabilir) bir ekip için 1'den fazla Capo (ve haliyle crewu) rütbelendirmesi yapmak sizleri yorabilir ve rollerinizi en realistik şekilde yansıtmanızı engelleyebilir. Bunun yerine, 1 capo 1/2 soldier ve associateler olarak başlangıç yapmanız daha realistik olmanızı ve küçük bir ekipken nasıl zamanla büyüdüğünüzü gösterir.

Her 20 kişide 1 capo rütbelendirmesi daha yapmak, sizleri daha rahat ettirecek ve mutlak pasifliği önleyecektir. Henüz yolun başındayken böyle bir önlem almanız sizi daha rahat ettirebilir.

Keyif almanız dileklerimle, iyi eğlenceler dilerim.

Önerilerinizi dikkate alacağız teşekkür ederim. :)

Teddy Hall Lv.65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.01.2026 21:43
Köken Amerika
Popülerlik 52
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.12.2025 00:00
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.12.2025 02:13
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
sizi görmek güzel, başarılar dilerim.  8) 8)

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35

Cinsiyet Erkek