Alt karakter İl-Legal rol izni/Senaryo ve dahilin'de kısıtlama.

Başlatan SloVe, 06.01.2021 13:17

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 02:25
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 01:31
Birlik Sivil
Köken Izlanda
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.03.2023 22:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 00:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
Bu AR-GE'yi bir gün banlanırsam bile içimden destekleyeceğim. Hala destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.11.2025 02:29
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.12.2023 01:20
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2023 19:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Düşünülmesi gerek bir taslak ve sistem hiyerarşisi.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
"5 Seviye veya altı hesapların İl-Legal rol senaryosu yasaklansın. (Tespit edildiği zaman, ihlali gerçekleştirdiği karakter yasaklansın.)
Sunucu içerisin'de alt karakter hiç bir türlü silah sıkamaz(Sıkamasın), yasaklansın. (Yasaklandı-Tüm karakterler yasaklansın.)
+6 Seviye sonrası İl-Legal alt karakterler silah saklama, silah ticaret rolleri yapabilsin, yukarda ki direktiflerin dışına çıkılmadıkça mümkünse. (Caydırıcı OOC Jail(Hapis) Cezası.)/li]
[li$i]İl-Legal rol (Alt karakter) maksimun 3 karakterle sınırlandırılmalı, ilk kısıtlama örneğin'de verdiğim gerekçeye göre şart koşulması tabi tutulmalıdır, şartların dışına çıkılamaz.(N/A)"

Bu üç maddeyi çok güzel düşünmüşsün. Yaptığımız rollerden birisi de bu, zaten genellikle böyle roller sunucuya renk ve kalite ekleyen roller diye düşünüyorum. İnsanlar bu gibi roller sonucunda kesinlikle çok daha iyi roller görecektir, aynı zamanda bu rolleri paylaşarak insanlara fikir de gösterebiliriz. Forum ve oyun kalitesi bakımından güzel olacağını düşünüyorum. İllegal olan bir birlik zaten temel olarak çevresinde silah saklatacak, yakalanmayacak insan bulabilir, bu da rolün gerçekçiliğini arttıran etkenlerden birisi. Bence her şey rol dahilinde olduğu sürece hiç sıkıntı olmaz. Destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.06.2023 20:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 21:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.09.2026 22:20
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.08.2026 21:47
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 5
İnsanların kısıtlanmasına her türlü karşıyım, Hard-RP'yi bırak RP serverlerinin yapısına ters düşen bir şey. Alt karakterle kural ihlali, MG ihlali yapan oyuncunun tüm karakterlerini sunucudan kalıcı olarak yasaklarsın olur biter. Kural ihlali yapan kalmaz, böyle 20 kişi banlansa alt karakter ihlali falan kalmaz ortada. Alt karakter kısıtı ancak şu şekilde olabilir. PD gibi oluşumlar için bunda da MG'yi önlemek amacıyla, operasyon bilgilerini falan başkalarına vermemesi dolasıyla ki ana karakterl PD olup arkadaşlarına bilgi veren insanların da olduğunu düşünürsek o bile gereksiz. Sonuç olarak argeyi destekliyorum, alt karakter ana karakter kavramı diye bir şey olmaması gerekiyor. Her karakter kendi bünyesinde değerlendirir.

Not: ARGE'deki kısıtları da desteklemiyorum. Kural ihlalleri cezası tüm karakterleri içeren kalıcı ban olduğu sürece kimse ihlal yapmaz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 02:25
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 01:31
Birlik Sivil
Köken Izlanda
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.03.2023 22:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 00:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
F.M'nin görmesi adına hala aktifleştiriyorum bu konuyu. Sunucunun en önemli AR-GE'lerinden çünkü. Hala da destekliyorum.