En eski kapanmış birlikler.

Başlatan kedireiz, 15.01.2021 12:29

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 02:25
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 01:31
Birlik Sivil
Köken Izlanda
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.03.2023 22:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 00:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
Kingpin'in dağıldığı günün ertesi gecesi sokağı Ermeni oluşumları, İtalyan mafya oluşumları falan basmıştı. Sokakta köşe tutan 3 kişi vardı biri de bendim. Sunucuda rol yaptığım ilk oluşum olsa da hala unutulmaz Kingpin. Kingpin'in dağıldığı süreçte diğer oluşumlara karşı sokağı koruduğumuz zamanlar çok güzeldi.

Dağılmasının ardından oluşumun eski üyeleri illegali bırakıp bütün uyuşturucularını bize ucuza paslamışlardı. Arkadaşlarla beraber 15-30 gram civarı toplayıp onları daha fazlasına satıp parayı bulmuştuk (yaklaşık bi 10k kazandık). En güzel rollerim her zaman burada geçiyor, emeği geçen bütün yetkililere aklımıza gelmişken teşekkürler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 02:25
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 01:31
Birlik Sivil
Köken Izlanda
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.03.2023 22:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 00:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
Alıntı yapılan: Lancer - 16.01.2021 12:58
Kingpin'in dağıldığı günün ertesi gecesi sokağı Ermeni oluşumları, İtalyan mafya oluşumları falan basmıştı. Sokakta köşe tutan 3 kişi vardı biri de bendim. Sunucuda rol yaptığım ilk oluşum olsa da hala unutulmaz Kingpin. Kingpin'in dağıldığı süreçte diğer oluşumlara karşı sokağı koruduğumuz zamanlar çok güzeldi.

Dağılmasının ardından oluşumun eski üyeleri illegali bırakıp bütün uyuşturucularını bize ucuza paslamışlardı. Arkadaşlarla beraber 15-30 gram civarı toplayıp onları daha fazlasına satıp parayı bulmuştuk (yaklaşık bi 10k kazandık). En güzel rollerim her zaman burada geçiyor, emeği geçen bütün yetkililere aklımıza gelmişken teşekkürler.
Diğer çetelerinde zaten dağılmış bir oluşumun hooduna gidip toplu fotoğraf çektirmesini de unutmadık değil.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Lancer - 16.01.2021 12:58

Press "F" key to show respect.  :-X

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 18
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
nereden baksan bir sene olmuştur, samp roleplay'i keşfettim ve sunucu olarak da bu platformu seçtim. o zamanlar çok hevesliydim bütün bu dönen rollere en çok da ilgimi Attardi Crime Family çekmişti. gerçekten harika bir atmosferi vardı. sadece attardi değil, DeSimone oluşumu da vardı o dönemler, yanlış değilsem. attardi'nin hemen ardından gelen Bartolini Crime Ring de çok güzel görünüyordu. ne kadar az zaman geçmiş sanki aradan.

Zhou Haoyun Lv.39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.02.2025 23:49
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 35
Yu Chunhua Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
https://www.youtube.com/watch?v=ooo4HzzsJXI

Birliğe hiç girmedim fakat az da olsa rol yapmışlığım vardı. Sunucuda zenciler denince aklımıza idlewood gelirdi, idlewood'dan geçerken hep değişik, komik ya da şaşırtıcı olaylar oluyordu ama artık yok  :-\

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Mazi... Sinners, içerisinde bulunduğum birlik, hâlâ özlerim.

https://www.youtube.com/watch?v=iHU4k5vjYxs

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.09.2023 19:54
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5