Cortez Yatının Çok Fazla Olması ve Düzgün Kullanılmaması hk.

Başlatan Visionary, 21.01.2021 13:29

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 02:25
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 01:31
Birlik Sivil
Köken Izlanda
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.03.2023 22:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2023 00:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
Vice Sahili'ne gittiğimde plajı kapatan birçok Cortez Yatı görüyorum. Bence Cortez Yatı 2 milyon - 5 milyon gibi aralıklarla sadece IC bir şekilde satılmalı. O kadar fazla var ki görüntü bozuyorlar. Bir çözüm getirilmeli. En kolayından OOC marketten kaldırılmalı ve bir süre alıma kapalı hale gelmeli. Son olarak da yatlara bir vergi sistemi de gelse fena olmaz çünkü aşırı derecede fazla.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Izlanda
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
Ek olarak bu yatlar çok Non RP bir şekilde yerleştiriliyor. Gerçekte sahile bu kadar yakına büyük bir yat koyulması, o yatın hareket edememesine yol açar ve kanunlar karşısında bir suçtur. 2 aydır bu tür Non RP davranışlar sergileniyor. Bence bir el atılması gerek;

Şimdi ise bunun role etkisini ispatlayalım. Yine plajda takılan normal bir insanın şezlongta güneşlendiğini ve rol editi çıkartmaya çalıştığını düşünün;

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.12.2022 23:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 17
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Katılıyorum, yat partileri falan oluyor güzel ama bazıları görüntü kirliliğinden başka bir şey değil.
AlıntıO kadar fazla var ki görüntü bozuyorlar. Bir çözüm getirilmeli. En kolayından OOC marketten kaldırılmalı ve bir süre alıma kapalı hale gelmeli. Son olarak da yatlara bir vergi sistemi de gelse fena olmaz çünkü aşırı derecede fazla.

Serge Merik Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 20
Bana kalırsa bu çok büyük bir problem değil. Ayrıca çoğu yat sahibi yatı şans kutularından çıkarttıkları için direkt OOC olarak satın almış olmuyorlar. Ama araç sistemindeki gibi belirli bir süre kullanılmadığı taktirde de-spawn olabilir. Böyle bir sistem getirilirse desteklerim.

Steve Walker Lv.50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 01:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Mia Barnes Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.12.2025 01:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Park konusunda haklısın,isim gözüksün diye yan şekilde sahile park ediliyor genelde,çok kötü bir görüntü oluşuyor.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Izlanda
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
Alıntı yapılan: Fatih - 21.01.2021 18:21
Bana kalırsa bu çok büyük bir problem değil. Ayrıca çoğu yat sahibi yatı şans kutularından çıkarttıkları için direkt OOC olarak satın almış olmuyorlar. Ama araç sistemindeki gibi belirli bir süre kullanılmadığı taktirde de-spawn olabilir. Böyle bir sistem getirilirse desteklerim.
Ben spawnlanıp öylece durmasına bile karşıyım. Sunucuda bir spor araba bu kadar zor alınırken yatın direkt alınması aşırı garip. Normalde yatlar emin olun en az Starfish'teki villalar kadar var. Vergi gelirse yat alan insanlar bir süre sonra bunun iyi bir fikir olmadığını düşünüp satacaklar ki yat alan insanların vergisini ödeyebileceğini sanmıyorum. 10 tane yat alan kişi varsa 4'ü vergisini ve masraflarını kaldırabilecek insanlardır. Sahilde rol yapmış kişiler benim ne demek istediğimi anladılar.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.09.2026 18:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.03.2023 00:05
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Lancer - 22.01.2021 01:24
Ben spawnlanıp öylece durmasına bile karşıyım. Sunucuda bir spor araba bu kadar zor alınırken yatın direkt alınması aşırı garip. Normalde yatlar emin olun en az Starfish'teki villalar kadar var. Vergi gelirse yat alan insanlar bir süre sonra bunun iyi bir fikir olmadığını düşünüp satacaklar ki yat alan insanların vergisini ödeyebileceğini sanmıyorum. 10 tane yat alan kişi varsa 4'ü vergisini ve masraflarını kaldırabilecek insanlardır. Sahilde rol yapmış kişiler benim ne demek istediğimi anladılar.

Evet kendi tarafınızdan halık olduğunuz konular var ancak birde şu yönden bakmak lazım bu kutuları açan arkadaşalar cortez yatı yada birlik skin paketi için açıyor mesela ben hiç nrg-500 çıksın diye açanı görmedim, senin bu dediğine gelirde adamların bu kutuları açma amacı kalmıyor ben 10 defa açanıda biliyorum 20 defa açanıda bu konu mağduriyet yaratır diye düşünüyorum tabi başka önlemler alına bilir /yat sakla mesela.
Not: yatım yok bu arada

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.08.2026 14:44
Birlik KASPAROV
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.08.2026 20:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.10.2025 20:43
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Izlanda
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
Alıntı yapılan: Zayt - 22.01.2021 16:15
Alıntı yapılan: Lancer - 22.01.2021 01:24

Evet kendi tarafınızdan halık olduğunuz konular var ancak birde şu yönden bakmak lazım bu kutuları açan arkadaşalar cortez yatı yada birlik skin paketi için açıyor mesela ben hiç nrg-500 çıksın diye açanı görmedim, senin bu dediğine gelirde adamların bu kutuları açma amacı kalmıyor ben 10 defa açanıda biliyorum 20 defa açanıda bu konu mağduriyet yaratır diye düşünüyorum tabi başka önlemler alına bilir /yat sakla mesela.
Not: yatım yok bu arada
Bunu sunucu geliri anlamında düşünmemelisin. Zaten kutudan çıktığı için ekonomiyi bozuyor ve kötü bir hal alıyor bu yatlar. Yat = Gta SA Araçları düzeninin oturmasını istiyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.07.2026 23:11
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 62
Kirk Stout Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.11.2025 21:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.07.2025 23:01
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Düşünce güzel, sadece bir pürüze değinmek istiyorum. Yatı uygun bir yere demir atmak gerçekten zor, ve demir atabileceğin yerler biraz kısıtlı. Pier limanı biraz daha yatlar için işlevsel olarak dizayn edilebilir, yatın girişine bir komut ile merdiven aparat platform indirilebilir. Yatın kamera açısından dolayı uygun pozisyonda park etmek de bir sorun. Üstten bakılabilecek bir kamera açısı getirilebilir.