Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan jonlakow, 27.01.2021 01:29
Alıntı yapılan: jonlakow - 04.02.2021 02:01Alıntı yapılan: kinginthenorth - 04.02.2021 01:26değişimle ilgili hiçbir şey yok, enbli ekran görüntüsü atmak değişim değildir jonlakow dostum... artık değişim diyorsan chatloglu ekran görüntüleri isteriz... nerede bu değişim?değişim olup olmadığını role girmeden bilemezsin değil mi... chatlog içeren ekran görüntülerini pek atma taraftarı değilim kinginthenorth dostum... değişime "hangi?" bakış açısıyla baktığın da önemli. :-\
Alıntı yapılan: kinginthenorth - 04.02.2021 01:26değişimle ilgili hiçbir şey yok, enbli ekran görüntüsü atmak değişim değildir jonlakow dostum... artık değişim diyorsan chatloglu ekran görüntüleri isteriz... nerede bu değişim?
Alıntı yapılan: kinginthenorth - 04.02.2021 02:10Alıntı yapılan: jonlakow - 04.02.2021 02:01Alıntı yapılan: kinginthenorth - 04.02.2021 01:26değişimle ilgili hiçbir şey yok, enbli ekran görüntüsü atmak değişim değildir jonlakow dostum... artık değişim diyorsan chatloglu ekran görüntüleri isteriz... nerede bu değişim?değişim olup olmadığını role girmeden bilemezsin değil mi... chatlog içeren ekran görüntülerini pek atma taraftarı değilim kinginthenorth dostum... değişime "hangi?" bakış açısıyla baktığın da önemli. :-\hala tatlı kız, polisken tokat manyağı yaparım ben bunu böyle polis mi olur? olayları sorgulamasından yaptığı yorumlara kadar yaptığı yorumlardan insanlarla iletişimine kadar her şeyi değişmeli bana kalırsa, gerçekçi bakınca molly bell gibi birisinin polis olması... meeeeeeeh