Sorunumu çözene ödül! Oyundan atma sorunu

Başlatan only allah can judge me, 02.02.2021 11:11

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: darkangel07 - 04.02.2021 08:55
İnternet bağlantısı kopması o anlık internet bağlatın kopuyor. VPN ile bağlanırsan pingli oynarsın ama düşmezsin oyundan. Herhangi bir sağlam VPN deniyebilirsin. Fark etmez.
Betternet kullanarak giriyorum arada bir ama pingim aşırı yüksek oluyor diğer oyunculara zarar vermek istemiyorum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.03.2026 16:08
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 16.08.2022 09:26
Birlik Sivil
Köken Hollanda
Popülerlik 5
AFK bıraktığında anlık internet kesilmeleri yaşıyorsun ve sunucudan düşüyorsunuz. Tekrar bağlanmaya çalıştığında ise sunucu sa-mp clientinden "VC_000" idnizi okumuyor ve bu hatayı veriyor. İnternetinizi resetleyebilirsiniz veya bağlantı ayarlarından DNS ayarı yapabilirsiniz önereceklerim bunlar.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Revenant - 04.02.2021 13:17
AFK bıraktığında anlık internet kesilmeleri yaşıyorsun ve sunucudan düşüyorsunuz. Tekrar bağlanmaya çalıştığında ise sunucu sa-mp clientinden "VC_000" idnizi okumuyor ve bu hatayı veriyor. İnternetinizi resetleyebilirsiniz veya bağlantı ayarlarından DNS ayarı yapabilirsiniz önereceklerim bunlar.
modemi resetleyip baştan kurdum arada bir kapatıp açıyorum zaten DNS ayarı olarak ne önerebilirsin bana

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.03.2026 16:08
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 16.08.2022 09:26
Birlik Sivil
Köken Hollanda
Popülerlik 5
Klasikleşmiş 8.8.8.8. ve 8.8.4.4 var, fakat resetlemen sorunu çözecektir. Modem panelinde açık gereksiz portlar varsa bunlarıda silmeni öneririm.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Revenant - 04.02.2021 13:30
Klasikleşmiş 8.8.8.8. ve 8.8.4.4 var, fakat resetlemen sorunu çözecektir. Modem panelinde açık gereksiz portlar varsa bunlarıda silmeni öneririm.
ben farklı bi dns önereceğini sanmıştım zaten kullanıyorum bunları, modemi resetledim kurdum aynı devam ediyor zaten ve şu port şeylerinden anlamadığım için ellemeyeceğim

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —