Öğrenci maaşım kesildi, özel skin ekletmek istiyorum yardımcı olurmusunuz?

Başlatan selimbozzkurt, 11.02.2021 05:48

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.07.2025 22:16
Birlik Sivil
Köken Kolombiya
Popülerlik 45
Yi Huang Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.01.2024 21:36
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 15
Öncelikle selamın aleyküm abilerim ablalarım, adım selim şu aralar çok zor durumdayım öğrenci maaşım kesildi kullandığım skin için çok fazla eleştiri aldım ve bu cidden moralimi bozmaya başladı, skinime vip skini normal skin diyen oldu, kullandığım skini ismini vermek istemediğim insanların ekletip kullanması oldu. Bu durum beni cidden çok rahatsız ediyor. Vice Roleplay'da en çok istediğim şeylerden birisi olan skin ekletmeyi yaptım fakat  böyle olaylar ile karşılaşmam çok fazla moralimi bozdu. Sizden tek bir ricam var kendime ait olan VC_5809 adlı vc adresime üç beş güzel gönlünüzden ne koparsa atarsanız şu güzel kardeşinizi çok mutlu edersiniz, tüm sevgilerimle. İyi roller dilerim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bende de kart yok önceden kalan 5vp var, yardımcı olacaksa atabilirim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 10.12.2022 15:11
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 54
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.08.2022 22:16
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Üzüldüm, keşke olsa da atsam :( VP yükleyince buraya uğrayacağım

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.03.2025 01:10
Köken Amerika
Popülerlik 44

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Kolombiya
Popülerlik 45
Yi Huang Lv.1
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 15
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
:-X :-X

Zhou Haoyun Lv.39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.02.2025 23:49
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 35
Yu Chunhua Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Skin hoş aslında.

Sadece ben mi bilmiyorum ama o kadar özel skin kullandıktan sonra nedense bana normal skinler daha güzel gelmeye başladı.

Kartımı bulabilsem yardım etmeye çalışacağım.

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Kolombiya
Popülerlik 45
Yi Huang Lv.1
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 15
@LahmacStar Güzel düşüncen için çok teşekkür ederim düşünmen yeterli bulamazsanda canın sağolsun.  :-X :-X

Max Black Lv.16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.11.2023 22:14
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 30
Alıntı yapılan: selimbozzkurt - 11.02.2021 05:48
Öncelikle selamın aleyküm abilerim ablalarım, adım selim şu aralar çok zor durumdayım öğrenci maaşım kesildi kullandığım skin için çok fazla eleştiri aldım ve bu cidden moralimi bozmaya başladı, skinime vip skini normal skin diyen oldu, kullandığım skini ismini vermek istemediğim insanların ekletip kullanması oldu. Bu durum beni cidden çok rahatsız ediyor. Vice Roleplay'da en çok istediğim şeylerden birisi olan skin ekletmeyi yaptım fakat  böyle olaylar ile karşılaşmam çok fazla moralimi bozdu. Sizden tek bir ricam var kendime ait olan VC_5809 adlı vc adresime üç beş güzel gönlünüzden ne koparsa atarsanız şu güzel kardeşinizi çok mutlu edersiniz, tüm sevgilerimle. İyi roller dilerim.
Herkes özel skin kullanmak zorunda değil durumun düzelene kadar normal skin kullan keyfi bir şey bu oyunu etkilemiyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Agresif ve tartışmaya yol açacaklar yorumlar kaldırıldı. Sakinliğinizi ve nezaketinizi koruyarak devam edin lütfen.