Aktif rolden kaçmak/çıkmak.

Başlatan gumuskeles, 05.03.2021 02:32

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Sato_Kato @Nofearsovalye

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Gaufrid_Krause @PashaTV Tigar_Martin @dogukan121 Tiffany_Schmidt @Hyper25811

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Kişiye ateş açmaya gittiğim sırada aniden /q attı, tüm rol zevkimiz gitti..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A https://hizliresim.com/Qd4wj8

Ek açıklamalar(varsa): N/A Cezalandırılmasını istiyorum, ve rol ile alakası olmayan kimse lütfen boş yere yazıp burayı kirletmesin.

Lion Aloa Lv.24
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 29
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Şahitliğimi onaylıyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.11.2024 02:15
Köken Amerika
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.09.2024 22:57
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 20
Şahitliğimi onaylıyorum, şu rol için LV'den geldim. DVŞQADWQ

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.01.2024 19:07
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 53
Şahitliğimi onaylıyorum ;)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.02.2026 13:48
Birlik FLORENCIA
Köken Meksika
Popülerlik 33
Öncelikle selamlar, bize sıkmanın bir sebebi var mı günde 2-3 kere gelip sıkmazsan ooc kin krizin geliyor galiba.Ck ettiğimiz için bu kadar kin yapmana gerek yoktu.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.05.2025 21:02
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: dogukan121 - 05.03.2021 02:37
Şahitliğimi onaylıyorum.
Sen RK oldun ayağına sıktık omuzlarina sıktık ve hiçbisey olmamış gibi yoluna devam ettin bunu  değerlendirilmesini istiyorum

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Ben kaçmadım oyuna girdim birşey bakmak için ve  geri çıktım giriş ve çıkış saatime bakılabilir rol den hiç bir zaman kaçmadım zaten aramızda konuşma bile olmamış.Var ise resim atın ben sizi görmedim bile emoteniz bile yok madem sıkcan emote olması gerekmiyormu yalan bilgilerle insanların vaktini çalmayın bu arada neden sıkacaktın aramızda sorunmu vardı ben bilmiyorum durduk yeremi sıkacaktın.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şahitliğimi onaylıyorum diyen arkadaşlar varmı ekran görüntünüz sizinle karşı karşıya geldiğimiz ve benim çıkış yaptığım.Yalan şahitlik yapmayın.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Lütfen şikayet ile alakası olanlar YAZSIN birliğinizdeki başka kişilerin yazmasını istemiyorum bu şikayet @Nofearsovalye isimli kullanıcıya açılmıştır, şahitler ve bu kişi haricinde yazanlar yazdıklarını silip burayı boş karalamalar ile doldurmazsa memnuniyet duyarım.

Lion Aloa Lv.24
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 29
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: judge1 - 05.03.2021 10:33
Alıntı yapılan: dogukan121 - 05.03.2021 02:37
Şahitliğimi onaylıyorum.
Sen RK oldun ayağına sıktık omuzlarina sıktık ve hiçbisey olmamış gibi yoluna devam ettin bunu  değerlendirilmesini istiyorum
Dostum yaralı rolümü yaptım denizden bir kişi tarafın'dan kurtarıldım hastahaneye taksi ile götürüldüm ve orda'da araçtan inmedim yaralı olduğum için lütfen bilmeden yorum yapma ve OCC' de kin besleme bu bir oyun .
;)