[16/03/2021] Devon_Turnell - Car Ramming.

Başlatan Mococo, 16.03.2021 19:29

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.12.2024 14:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Devon_Turnell - @oncel

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sally_Sanders @Andrean - Allen_Collins @Arslan_ - Tyrone_Diaz @AlbertCastle

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Ramming.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz sokağımızda rol yaparken, şahıs kanıtlardada görmüş olduğunuz üzere sokağımıza gelip herkesi ezmeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://www.youtube.com/watch?v=KtbvvCw-1x0

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın cezalandırılmasını talep ediyorum. Tek yaptığı şey rol baltalamak.

Bob Smokie Lv.60
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.08.2024 01:19
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 61
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.08.2024 06:28
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.08.2024 06:27
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Zaten olayda olduğum videoda kanıtlanıyor, kişi beyaz sultan ile beni de ezdi. Şahitliğimi onaylıyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.07.2024 21:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Yanındaki arkadaşıda trollden ban yedi bununda yemesi lazım attığım ss'lerde görülüyor böyle kişiler umarım banlanır.[spoiler][/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Arslan_ - 16.03.2021 19:33
Yanındaki arkadaşıda trollden ban yedi bununda yemesi lazım attığım ss'lerde görülüyor böyle kişiler umarım banlanır.[spoiler][/spoiler]
Ek olarak youtube'a Rospeckle yazarsanız kanala girin Adam Sharco ile birlikte Troll yapıyorlar yeni şikayet açmayayım dedim Adam Sharco'da olayda zaten banlanması lazım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Merhabalar. Aracı düzgün bir şekilde sürüyordum. Birden sanırım oyununuz takıldı ve bende ileriye doğru kaymaya başladınız, ardından önüme anlık ışınlanınca size çarpmak kaçınılmasız oldu. Kusura bakmayın, kasıtlı yapılan bir olay değil. Trolling yapanlar ile alakam bulunmuyor, sadece oradan geçiyordum.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: oncel - 16.03.2021 19:59
Merhabalar. Aracı düzgün bir şekilde sürüyordum. Birden sanırım oyununuz takıldı ve bende ileriye doğru kaymaya başladınız, ardından önüme anlık ışınlanınca size çarpmak kaçınılmasız oldu. Kusura bakmayın, kasıtlı yapılan bir olay değil. Trolling yapanlar ile alakam bulunmuyor, sadece oradan geçiyordum.
Verdiğin emotelere bakarsan trolling yaptığın açık şekilde ortada.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.12.2024 14:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 48
Alıntı yapılan: oncel - 16.03.2021 19:59
Aynen, on kere yanlışlıkla eziyorsun, baya inandırıcı.  :-\

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 31.10.2023 19:55
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 75
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.07.2023 16:11
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 34
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.10.2023 16:24
Birlik Sivil
Köken Norvec
Popülerlik 15
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.10.2023 16:15
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Merhabalar,
şikayet incelendi, kanıt olarak eklediğiniz videoda oyununuz bir saniye kadar donuyor ve o sırada beyaz Sultan gelip sizi eziyor, yani karşı tarafın savunmasında söylediği şey geçerli. Eğer kişinin sürekli gelip sizi ezdiğine dair başka kanıtlarınız varsa tekrar şikayet oluşturabilirsiniz. Şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.