[24/04/2021] Julia_Kozlov @skyz

Başlatan heidnisch, 24.04.2021 21:49

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Julia_Kozlov @skyz ,

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Leidy_Mitchell @TheMario ,

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  24/04/2021 - 21:36,

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM,

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterimi paylaşılmış olunan ekran görüntüsündeki bölgede AFK bıraktığım esnada oyuna bir süre sonrasında tekrardan giriş yaptım ve can barının %3'lük farklılıklara düştüğünü farkettim sonrasındaysa hasar veren kişiyi tespit etmek için Leidy_Mitchell karakterinin yöneticisinden OOC olarak sistemsel yaralıya düşürmesini rica ettim ve de /hasarlar komutuyla bunu tespit ederek kişiyi PM üzerinden uyardım. Sonrasındaysa alışık olduğumuz gibi karşılık olarak pm kutucuğunu kapattı, ayrıca Leidy_Mitchell karakteri'ninde aynı sebepten ötürü sistemsel yaralıya düşüren kişinin @skyz karakter yöneticisi olduğu kanahıtındayım. Gerekli log kontrolleri'nin sağlanılıp kişinin hak ettiği cezanın verilmesini bekliyoruz,

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
[spoiler]
[/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.03.2026 19:38
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Ben herhangi bir şekilde şahsa vurmadım, PM kapatmamın nedeni bulunduğum Yarış rolün'de ss almam. Ayrıca Admin kandırma'ya kalkışmakta, onu ben değil arkadaşı düşürmüştür kontrol edebilirsiniz. Savunmam bu kadar, iyi geceler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.01.2024 00:46
Birlik Sivil
Köken Arnavutluk
Popülerlik 18
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: skyz - 24.04.2021 21:58
Ben herhangi bir şekilde şahsa vurmadım, PM kapatmamın nedeni bulunduğum Yarış rolün'de ss almam. Ayrıca Admin kandırma'ya kalkışmakta, onu ben değil arkadaşı düşürmüştür kontrol edebilirsiniz. Savunmam bu kadar, iyi geceler.
Savunmanızdan şikayeti tamamen okumadığınızı kolayca anlıyorum.
Ben yaralı konuma düşürdüm çünkü hasar veren kişiyi bulabilmek ve şikayeti oluşturabilmek içindi.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 18:18
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
John Dowdy Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.08.2026 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
Anlık missclik olayları olmuş olabilir, olabilecek şeyler bunlar. Büyük bir can düşüşü de olmamış, olayı büyütmenin anlamı yok. Özel mesaj kapatma konusunda da herkes özgür. Herhangi bir ceza uygulanmayacak.