Araç vergileri

Başlatan Easthan, 28.04.2021 20:50

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 16.02.2024 14:53
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 64
Desteklemiyorum vergi sistemi gayet iyi eğer günlük meslek dışında belli bir kazancın yoksa gidipte bullet almyacaksın onun yerine daha düşük bütçeli araba tercih edeceksin

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destekliyorum, Glendale aldım vergisini ödeyemiyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Mr246 - 29.04.2021 05:30
Hard RP bir sunucuda ekonomiyi dengelemeleri gerekiyor. Yalnızca gerçekten zengin olanlar lüks araç kullanmalı. Ucuz araçlar varken gidip en lüks araçları alanlar 5-10k vergi çıkınca bu duruma itiraz etmemeli. Rol yapmak için vergisi 10k olan araca ihtiyacınız yok. Kurtarmıyorsa almayacaksınız. Desteklemiyorum.

Tamam demişsinde etrafdan bir k iki k yağmıyor 20 dakika tur atıyorsun 1600 geliyor az değil şimdi insanın zamaanı önemli paydayla çıkması yeterince iyi olurdu.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 23:11
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2026 23:43
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 19
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.08.2026 23:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.06.2026 21:02
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Arkadaşlar, bazı kişiler yanlış anlamış anlatmak istediğim şey şu, meslek yaptım yaptım güzel bir araba aldım. 7/24 rol yapan bir tipsen bir çok şeyini yerine oturduksan sonra mesleklerin yüzüne bakmazsınız, ama bu vergilendirme, motor bakım sistemi sizi hala meslek yapmaya zorluyor. eskiden payday ile vergiyi rahat çıkartabiliyorduk. şu an o da yok, hem maaş azaldı hem vergi arttı böylece mesleklere tekrardan yavaş yavaş akın edilmeye devam ediniyor. hiç olmadı günde 4-5 kere meslek yapmak zorunda kalıyorsun orta bütçeli 90-160k aralı bir aracın varsa.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.04.2026 22:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 59
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.11.2025 13:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Vergiler yüzünden bir şey almak istemiyorum ve reginaya biniyorum. Derhal komünizm gelmeli.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destekliyorum, vergiler düşürülmeli.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.12.2025 01:42
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.10.2025 17:44
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.10.2025 17:44
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Mirmanu - 02.05.2021 18:09
Arkadaşlar, bazı kişiler yanlış anlamış anlatmak istediğim şey şu, meslek yaptım yaptım güzel bir araba aldım. 7/24 rol yapan bir tipsen bir çok şeyini yerine oturduksan sonra mesleklerin yüzüne bakmazsınız, ama bu vergilendirme, motor bakım sistemi sizi hala meslek yapmaya zorluyor. eskiden payday ile vergiyi rahat çıkartabiliyorduk. şu an o da yok, hem maaş azaldı hem vergi arttı böylece mesleklere tekrardan yavaş yavaş akın edilmeye devam ediniyor. hiç olmadı günde 4-5 kere meslek yapmak zorunda kalıyorsun orta bütçeli 90-160k aralı bir aracın varsa.

Çok haklı, herkes de aynı durum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Düşük bütçeli araçlar için destekliyorum. Infernus, Bullet gibi araçların vergisinin kalması herkes için daha iyi.

ek: vergilendirmeler seçimden sonra arttı, IC bir şey olabilir halkı isyana davet ediyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: BLood - 02.05.2021 19:13
Düşük bütçeli araçlar için destekliyorum. Infernus, Bullet gibi araçların vergisinin kalması herkes için daha iyi.

ek: vergilendirmeler seçimden sonra arttı, IC bir şey olabilir halkı isyana davet ediyorum.
Bu yoruma katılıyorum, eylem rolü yapabilirsiniz. ((Bende katılırım  :-\))

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Tam destek.  :o