Partilerde sesli OOC konuşma.

Başlatan Snakz, 29.05.2021 01:39

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.03.2026 01:17
Köken Meksika
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.08.2025 01:44
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Bir kaç haftadır gittiğim partilerde hep şarkı aralarında konuşan bir insan sesi duyuyorum, bunu ilk başta şarkının içinden sanıyordum ama konuşan kişi canlı konuşuyor.

Açıkçası sampın böyle bir sistemi olduğunu bilmiyordum ve ilk defa gördüm, kesinlikle rol ortamını bozduğunu ve heves kaçırdığını söyleyebilirim. Kendimi çocuk parkında veya mahallede oturuyormuş gibi hissediyorum bu sesi duyunca. Yasak olabilir ama bunu hala yapıyorlar ve sanırım bir kişi yapıyor, bu sistemin kaldırılması taraftarıyım. Rolleri aşırı derecede etkiliyor.

İyi Forumlar  :sampanya:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 18:57
Birlik THATCHER
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.01.2025 22:16
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 5
Text üzerine kurulu bir oyun oynuyoruz, oyun dışı seslerin bulunması dikkat dağıtabiliyor. SAMP'ı GTA V yapmayacağız.  :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.07.2023 11:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 71
Li Wang Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Kesinlikle, partiye giriyorsun boomboxtan "oturmaya mı geldik vice" replikleri geliyor, bu ne abi? Cidden cringe ve rahatsız edici, böyle şeylerin olmaması gerekiyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.08.2026 14:44
Birlik KASPAROV
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.08.2026 20:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.10.2025 20:43
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
Destekliyorum, bunun Türkçe şarkı açmakla farksız olduğunu düşünüyorum. Sistem kaldırılmalı.

Alan Huff Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.09.2026 22:34
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.07.2026 01:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.08.2026 20:45
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
"Hoş geldiniz x kişi, umarım eğleniyorsunuzdur bayan y" gibi sesler dikkat dağıtıyor. Destekliyorum.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.05.2026 16:33
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.08.2023 21:10
Birlik Sivil
Köken Belarus
Popülerlik 5
O nasıl yapılıyor? Bir şey için lazım da. :)

[spoiler][/spoiler]

Bob Gauthier Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.01.2026 21:37
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.09.2022 22:01
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Tamamen destekliyorum araya boş OOC şeyler girmemeli, oturmaya mı geldik vs şeyler söylenmemeli. Türk rolü yapmıyoruz.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 09.09.2024 02:05
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 63
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.

Bu sistem sunucuda olmayan bir sistem farklı programlar yardımı ile yapılan bir işlem ve sadece bunu beğenmeyen bir avuç insan olduğunu görüyorum eğer sistemim beğenilmeseydi bu kadar fazla barda sahne alabileceğimi zannetmiyorum demek ki iyi ve güzel bir sistem ki çoğu barda sahne alıyorum.

Rahatsız olabilirsiniz bu çok doğal bu konuda kimseye bir şey demeye hakkım yok eğer rollerinizi bozuyorsam da özür dilerim.

Bunun çözümü çok basit müzikleri kapatırsınız o parti sırasında olur biter.
Partide müziksiz mi eğleneceğiz diyecekseniz de işini beğenmediğiniz adamın müziklerini de dinlemeyin partilerde eğlenmek işin youtube den kendi playlisttinizi oluşturmanızı tavsiye ederim.

Çok boş bir AR-GE olmuş kesinlikler desteklemiyorum

İyi Forumlar dilerim ben Dj Alone :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.03.2026 01:17
Köken Meksika
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.08.2025 01:44
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: BerkBarlak - 29.05.2021 11:06
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.

Bu sistem sunucuda olmayan bir sistem farklı programlar yardımı ile yapılan bir işlem ve sadece bunu beğenmeyen bir avuç insan olduğunu görüyorum eğer sistemim beğenilmeseydi bu kadar fazla barda sahne alabilceğimi zannetmiyorum demek ki iyi ve güzel bir sistem ki çoğu barda sahnr alıyorum.

Rahatsız olabilirsiniz bu çok doğal bu konuda kimseye bişey demeye hakkım yok eğer rollerinizi bozuyorsamda özür dilerim.

Bunun çözümü çok basit müzikleri kapatırsınız o parti sırasında olur biter.
Paritde müziksiz mi eğlenicez diyeceksenizde işini beğenmediğiniz adamın müzijlerinide dinlemeyin partilede eğlenmek işin youtube den kendi playlisttinizi oluşturmanızı tavsiye ederim.

Çok boş bir AR-GE olmuş kesinlikler desteklemiyorum

İyi Forumlar dilerim ben Dj Alone :)

Kibar dilin için teşekkürler ama ister beğenilen bir sistem olsun, ister sunucunun sahibi buna bayılmış olsun doğru bir şey yapmaz bunu. Müziği kapat diyorsun ama ben ortamda herkesin dinlediği müzikle moda girmek isterim açıkçası, burası GTA V roleplay sunucularından büyük bir farkı olarak biliniyor o da hard roleplay. Kim ne derse desin texting üzerine kurulu bir sunucuda bunu desteklemiyorum.

İyi Forumlar  :D

Adam Bright Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.06.2023 23:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.04.2022 21:02
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.03.2022 19:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 14.04.2022 17:09
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 27
Öncelikle merhabalar,
Açılan bazı AR-GE'ler sunucuyu geliştirmeye yönelik değil de sunucuda oynayan belli bir kesimin keyif aldığı, yenilik kattığı sistemlerin değiştirilmesi üzerine oluyor. Yapılan sistem SAMP ya da sunucuda herhangi birinin yapabileceği eklenti değildir. Dışarıdan sağlanan programlar ile yapılmaktadır. Sunucuya farklılık getiren ve kısa zamanda olması gerekenden fazla ilgi gören bir sistemin yasaklanması için AR-GE açılması ne kadar normal düşündürücü. Bence artık bu tarz sunucunun bir kesimini etkileyen eklentilere yönelik değil de sunucuyu bir kademe üste taşımaya yönelik sistemler, fikirler önerilse daha iyi olacak gibi.

İyi günler. Desteklemiyorum.