/arac cati

Başlatan meta, 07.06.2021 21:20

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Basit bir AR-GE, mantıklı olacağını düşünüyorum. Çatı takılan Savanna, Blade tarzı araçlarda /arac cati komutunu kullanarak aracın çatısını kapatıp açabiliriz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.07.2026 23:11
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 62
Kirk Stout Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.11.2025 21:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.07.2025 23:01
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Mantıklı, bir çok /lowrider komutunun animasyonu karakterin vücudu çatıdan aşacak şekilde ki önümüz yaz. Yaz konseptine güzel bir tat katabilir.

Arge onaylanınca Vice sakinleri ve Cadillac

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.11.2025 23:46
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 58

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
SA-MP tarafından buglu olduğunu biliyorum, sende çatı görünse bile başkasında o çatı görünmeyecektir, her farklı kişiye araç spawn olduğunda bambaşka şekillerde çatılı veya çatısız şeklinde spawn oluyor. Düzeltilebilir mi bilemem.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.03.2026 00:10
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 46
Alıntı yapılan: Tyriss - 08.06.2021 21:17
SA-MP tarafından buglu olduğunu biliyorum, sende çatı görünse bile başkasında o çatı görünmeyecektir, her farklı kişiye araç spawn olduğunda bambaşka şekillerde çatılı veya çatısız şeklinde spawn oluyor. Düzeltilebilir mi bilemem.
doğru diyorsun, böyle bir bug var, olmaz bu sistem.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Desteklemiyorum, neden desteklemiyorum öncelikle bu sistem SAMP'da yapılamaz. Zaten bu sistem MTA'da mod olarak bir ara çok gündem olmuş ve çoğu sunucuda eklenmişti, oda 50 araç varsa 5'inde geçerliydi ve sonrasında kaldırıldı. Modifiyeciden savannanın üstüne tavan eklettirebilirsin para ile. Desteklesem bile bu SAMPda olamaz.

Mikasa Sato Lv.43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 15:37
Birlik STUDIO-X
Köken Japonya
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.09.2026 18:01
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: Tyriss - 08.06.2021 21:17

Sana katılamıyorum çünkü lowrider tarzı araçların çatıları modifiye olarak geçiyor , yani herkeste ne görünürse aynısı görünecektir.Senin dediğin buritto gibi arabalarda geçerli (hatırladığım tek buritto var).

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.02.2025 22:07
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2024 22:15
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Buglar yaratabilecek bir sistem, öneriniz için teşekkürler.