Angelica Campbell God Mod

Başlatan KSZ, 09.07.2021 14:35

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Laelim Parks Lv.53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.02.2026 02:00
Birlik FLORENCIA
Köken Amerika
Popülerlik 56
Şikayetle alakam olmamasına rağmen yazıyorum. Yaklaşık bir aydır oyuncu şikayetlerini ne zaman kontrol etsem; en az bir tane Angelica Campbell karakteri için god mode şikayeti açılmış oluyor. Aşırı bariz bir şekilde god mode kullanımı mevcut, şahıs ne zaman god modedan şikayet yese; loglarıma bakılsın deyip konuyu geçiştiriyor. Hiçbir şikayette de ceza yediğini görmedim. Bu tarz insanların sunucu içerisindeki rol kalitesini/ortamını bozduğunu ve aşağıya çektiğini düşünüyorum. Üzücü.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: yasinsagin - 10.07.2021 01:10
Şikayetle alakam olmamasına rağmen yazıyorum. Yaklaşık bir aydır oyuncu şikayetlerini ne zaman kontrol etsem; en az bir tane Angelica Campbell karakteri için god mode şikayeti açılmış oluyor. Aşırı bariz bir şekilde god mode kullanımı mevcut, şahıs ne zaman god modedan şikayet yese; loglarıma bakılsın deyip konuyu geçiştiriyor. Hiçbir şikayette de ceza yediğini görmedim. Bu tarz insanların sunucu içerisindeki rol kalitesini/ortamını bozduğunu ve aşağıya çektiğini düşünüyorum. Üzücü.
Dediğim gibi loglara bakılabilir, ileti kirliliğine gerek yok :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Loglara bakarak neyi görecekler? Bekleyelim bakalım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: KSZ - 10.07.2021 04:44
Godmode kullanıp, kullanmadığımı görecekler.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Lhansent - 10.07.2021 12:12
Alıntı yapılan: zeusbaris - 10.07.2021 10:50
Alıntı yapılan: KSZ - 10.07.2021 04:44
Godmode kullanıp, kullanmadığımı görecekler.
Godmode gamelog'a düşmüyor  :garip:
Alıntı yapılan: zeusbaris - 09.07.2021 22:04
Alıntı yapılan: KSZ - 09.07.2021 19:24
Karşılıklı diyaloğa girmemek için şikayete yeteri kadar kanıt atarak kısa kesmeye çalışıyorum fakat yine de içinizden birisi kalkıp mükemmel fikirlerini "alakası olmamasına rağmen" sunuyor.

O halde inatla anlamadığınız şeyler üzerine biraz daha gidelim.

Bu ss'te Angelica vuruluyor, animasyona giriyor, kan çıkıyor, her şey oluyor ama yine de canı gitmiyor?

Bu ss'te de Tyrone ile aynı pozisyonu yaratıyoruz ve onun canı gidiyor, hatta canının gittiğine dair "CAN BARI" dahi gözüküyor.

Arkadaşın yediği üçüncü şikayet, her seferinde savunmasını bize sorular sorarak yapıyor; Canımın gittiğini görmemiş mi? Canımın gitmediğini nerden biliyorsun?

Daha öncesi için de söylüyorum, açılan şikayetlerin kanıtlarına "God değilim, lag var, hile açmadım, canımın gitmediğini nerden biliyorsun?" şeklinde yapmamalısın. @fletcher'ın attığı videoya detaylıca baktım. Angelica vurulmaya başlıyor, mermiler her türlü giriş çıkışı sağlıyor ve sonunda arkasında duran arabadan kurtulmak için sağa sola kırarak aradan kaçıyor. Hatta ilk başta kaçmak için s tuşuna basıyorsun, s tuşuna basarak sağa sola kırıyorsun, kaçıyorsun o alandan. Bazı şeyler fazlasıyla ortada bana göre ama yine de biz admin kararını bekleyelim. Tartışma ortamı yaratmamızın bir anlamı yok diye düşünüyorum, gerekilen cevaplar forumdan değil, oyundan verilsin.
Dost birliğiniz Kasparov dan birisi yorum yapıyor bunu da göz önün de bulundurursanız birlikce seviniriz.
Ayrıca bunun konu ile alakası yok, ileti kirliliği yapmayalım diyip ileti kirliliği yapıyorsun, videoda gözüme takılan bir şeyi belirttim, IC dost olmamız ile uzaktan yakından alakası yok.
Siz bir şey dediğiniz zaman malesefki bir sorun olmuyor ama benim olduğum birlikte ki R19 oyuncu yorum yapınca @KSZ "Fakat yine de içinizden birisi kalkıp mükemmel fikirlerini alakası olmamasına rağmen sunuyor." diyor.
Fakat şöyle ki bu şikayette Kasparov birliğini ilgilendirecek bir şey yok ve yorum yapıyorsunuz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Arkadaşların daha öncesinde attığı videoyu inceledim ve bir şüphem daha oluştu. Arkadaşımız Lag.cs kullanıyor olabilir, bununla ilgili de açıklamamı yapayım.

Lag.cs olarak bilinen hile, sende veya karşıdakinde laglı bir görünüm oluşturmasa bile, senin oyununun laglı olarak görülmesini, karşısı sana mermi atsa bile sende mermi yemiyor olarak gözükmesini sağlar. Sana açılan godmode şikayetlerinde lagdan, bugdan dolayı diyerek savunma yapma sebebini de bu duruma bağdaştırıyorum. Tutturduğum mermiler net olarak gözüküyor, fakat sen mermi yemiyorsun. Mermi atışında da herhangi bir laglanma mevcut değil, genel oynayışında da, lagdan dolayı mermi yememen burdan anlaşılıyor, bu durumda lag.cs kullandığını düşünüyorum. Lag.cs ile ilgili videoyu aşağıya link olarak bırakıyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: KSZ - 10.07.2021 17:48
Arkadaşların daha öncesinde attığı videoyu inceledim ve bir şüphem daha oluştu. Arkadaşımız Lag.cs kullanıyor olabilir, bununla ilgili de açıklamamı yapayım.

Lag.cs olarak bilinen hile, sende veya karşıdakinde laglı bir görünüm oluşturmasa bile, senin oyununun laglı olarak görülmesini, karşısı sana mermi atsa bile sende mermi yemiyor olarak gözükmesini sağlar. Sana açılan godmode şikayetlerinde lagdan, bugdan dolayı diyerek savunma yapma sebebini de bu duruma bağdaştırıyorum. Tutturduğum mermiler net olarak gözüküyor, fakat sen mermi yemiyorsun. Mermi atışında da herhangi bir laglanma mevcut değil, genel oynayışında da, lagdan dolayı mermi yememen burdan anlaşılıyor, bu durumda lag.cs kullandığını düşünüyorum. Lag.cs ile ilgili videoyu aşağıya link olarak bırakıyorum.

Bu sorunu benle değil 444 1 444 telefon numarası yani Türk Telekom ile konuşabilirsiniz ve ya Türk Telekom kullanan başka birisi ile konuşabilirsiniz, ön yargılı davranmayın.   :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: zeusbaris - 10.07.2021 19:13

Bu sorunu benle değil 444 1 444 telefon numarası yani Türk Telekom ile konuşabilirsiniz ve ya Türk Telekom kullanan başka birisi ile konuşabilirsiniz, ön yargılı davranmayın.   :)
Konularla çok alakasız şeyler söylüyorsunuz, bu bir savunma değil. KSZ'nin göstermiş olduğu lag.cs, sizin sadece baskınlarda giden internetinizi gayet güzel bir şekilde açıklıyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Froxy0 - 10.07.2021 19:52
Alıntı yapılan: zeusbaris - 10.07.2021 19:13

Konularla çok alakasız şeyler söylüyorsunuz, bu bir savunma değil. KSZ'nin göstermiş olduğu lag.cs, sizin sadece baskınlarda giden internetinizi gayet güzel bir şekilde açıklıyor.
İnternetim baskınlarda gidiyor diye bir şey demedim, geçen açılan şikayette bana godmode dendi fakat o şikayete Arşivden bakabilirsin lagım vardı ve baskın atılmadı, yol üzerin de beni gördüler ve sıktılar. @Nyarko ya sorabilirsiniz, o size daha net ve anlaşılır anlatır.