Bıçak hasarı

Başlatan Vicolays, 17.07.2021 21:47

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Selam,

Elime bıçak geçti ve hasarını test ettim, sadece 2.6 vurduğunu fark ettim. Zaten yakın dövüş olan bir silahın bu kadar az vurması bana değişik geldi.
Bir kişi yere düştüğünde ise 6.6 vuruyor. Bunun arttırılması gerektiğini düşünüyorum. Yakın dövüş silahı olduğu için kişinin dibine gireceğimizi hesap edersen normal vuruşun 10-15 arasında olması yeterli. Teşekkürler, iyi forumlar.  :nays:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bıçağın hasarı gerçekten düşük. Birazcık arttırılmalı bana göre. İnsanlar, bıçağın az hasar verdiğini bilerek Fear-RP uygulamaktan uzak kalacaktır. Arttırılması taraftarıyım, sopa bile 4.5 civarı vuruyor diye hatırlıyorum. Özellikle kesici bir aletin sopadan az vurması bana göre mantık dışı.

Destekliyorum ben.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.08.2025 01:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.11.2022 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.08.2025 21:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 67
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.08.2022 03:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
ARGE dışı spam 2 sayfa yorum silindi. Yorum olarak "Destekliyorum" veya herkesin zaten bildiği şeyleri tekrar tekrar yazmaya gerek yoktur. Konu altında geçen fikri geliştirmeye yönelik özgün bir fikriniz varsa belirtebilirsiniz. Bunun dışında "hep destek tam destek" vb. yorumlardan yaptırım alabilirsiniz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.06.2022 20:23
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 72
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Düz vuruşu 5, yerdeki hali 8 vursa yeterli. Diğer türlü 20-20 kas yapacak kimse olmaz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.08.2023 22:31
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.08.2023 22:30
Birlik Sivil
Köken Bulgaristan
Popülerlik 16
7.500 bir bıçağa verip ayrıca madende o kadar zamanımı geçireceğime gidip marketden bir sopa alırım daha mantıklı, Kesinlikle destekliyorum kesinlikle.

Nuzgar Kosh Lv.44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.11.2023 19:48
Birlik VAGOS MC
Köken Gurcistan
Popülerlik 72
Ellie Cruze Lv.19
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.09.2023 00:39
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 24
Bence bu durum karakterin kas seviyesine göre değişebilir.

Evet, bıçağın hasarı epey bir az ve bence de arttırılmalı ancak çok arttırılmamalı diye düşünüyorum.

Örneğin, bıçağın düz vuruş hasarı 5 olsun. Eğer bıçağı elinde tutan kişinin kas seviyesi yüksek ise daha fazla hasar verebilir. Sonuçta kassız ve kaslı birinin arasında  bıçak savurma/saplama farkı olur elbet.

Bu yüzden kaslı kişinin düz vuruşları ile verdiği hasarın üzerine bıçak hasarı da ekstra olarak eklenebilir(eğer bıçak ile vuruyorsa).
Eğer bu bir sisteme dökülebilirse bence mantıklı bir sistem. Umarım ne anlatmaya çalıştığımı düzgünce anlatabilmişimdir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.09.2025 16:10
Birlik STONEWELL
Köken Ingiltere
Popülerlik 44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.11.2022 01:15
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2025 21:46
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
Alıntı yapılan: Realin - 19.07.2021 13:33
Bence bu durum karakterin kas seviyesine göre değişebilir.

Evet, bıçağın hasarı epey bir az ve bence de arttırılmalı ancak çok arttırılmamalı diye düşünüyorum.

Örneğin, bıçağın düz vuruş hasarı 5 olsun. Eğer bıçağı elinde tutan kişinin kas seviyesi yüksek ise daha fazla hasar verebilir. Sonuçta kassız ve kaslı birinin arasında  bıçak savurma/saplama farkı olur elbet.

Bu yüzden kaslı kişinin düz vuruşları ile verdiği hasarın üzerine bıçak hasarı da ekstra olarak eklenebilir(eğer bıçak ile vuruyorsa).
Eğer bu bir sisteme dökülebilirse bence mantıklı bir sistem. Umarım ne anlatmaya çalıştığımı düzgünce anlatabilmişimdir.

Bu saçma olur çünkü bıçak sivri ve keskin bir cisim. Yani zayıf biriside bıçak savursa kaslı biriside her türlü bıçak adamın içine girer yada derisini keser.  Dediğin sistem şöyle olabilir eğer 0-5 arası dayanıklılığın varsa bıçak 10 vurur, 5-10 arası varsa 9 vurur. Ancak sistem böyle olabilir. Sonuçta her kişinin bir bıçak yarasına direnmesi farklıdır.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.07.2023 11:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 71
Li Wang Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5

Mantıkla ilerleyeceksek bu doğru, ayrıca katana gibi delici bir aletin, ortadan ikiye bölebilecek bir aletin 2 vurması ayrı bir şey olmuş. Destekliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Metinnn - 19.07.2021 13:14
Düz vuruşu 5, yerdeki hali 8 vursa yeterli. Diğer türlü 20-20 kas yapacak kimse olmaz.
Zaten yapması bir tık zor, kesici/delici bir aletin 5 vurması çok saçma olur. Tabii görüşüne saygım var.  O:-)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.04.2022 16:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5