Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Karakterini yarat, kendi hikâyeni şehrin sokaklarına bırak.
Başlatan amrepo, 09.08.2021 17:49
Alıntı yapılan: Kemal023 - 10.08.2021 15:56SS'de de görünüyor zaten arakadşın parmağını çok sertçe büküyorum canını yakıyorum kahkaha atıyor ve ben o gün pellegrindeydim admin bakabilir yönetici ve kendisinin garajı değil zaten aresle bir sıkıntım yoktu garajdan alıyordum kızı çıkartıyordum sonra ertesi gün ares'ler bana sıkınca aresle bir olayım oldu.
Alıntı yapılan: villano - 10.08.2021 16:59Alıntı yapılan: Kemal023 - 10.08.2021 15:56SS'de de görünüyor zaten arakadşın parmağını çok sertçe büküyorum canını yakıyorum kahkaha atıyor ve ben o gün pellegrindeydim admin bakabilir yönetici ve kendisinin garajı değil zaten aresle bir sıkıntım yoktu garajdan alıyordum kızı çıkartıyordum sonra ertesi gün ares'ler bana sıkınca aresle bir olayım oldu.Yanıt yazdığım için üzgünüm ama kişinin yeterince rol bilgisi olmadığı için birlikten atıldı, bilginiz olsun. Birliğine dayanarak böyle rollere girmesi yanlış.
Alıntı yapılan: villano - 10.08.2021 20:25Üslubunu korursan sevinirim, birliğimin adı geçiyor ve birliğimin adının kirlenmemesi adına yanıt yazma gereğinde bulundum. Daha fazla yanıt vermeyeceğim.