Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @relre Dacad_Margarosyan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Bies
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.08.21 / 02.02
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: [spoiler]Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dacad Margarosyan karakteri aktif bir kovalamacada driveby atıyor. Ben tüm mermilerin kafama gelmesinden şüphelenerek aimbot adına şikayet açıyorum ancak gelen kanıtta aimbotun olmadığını görüyorum, bunun yanında atılan mermilerin hiç sekmediği gözüme çarpıyor. Şikayeti NoSpread'a taşıyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[spoiler=Kanıtlar - relre'nin kendi videosu, öndeki siyah premierin sürücüsü benim.]
https://www.youtube.com/watch?v=0ByXRNsA2Zs
[/spoiler]
Ek açıklamalar(varsa): Şikayet daha önce aimbot adına açıldı ve kanıt geldiğinde dikkatsizliğimden dolayı geri çekildi. Tekrar aktif edilmesi halinde oyuncular tekrar etiketlendi. Senaryonun kusuru adına farklı sunucularda aynı sahneyi canlandırdık ve bu kadar kusursuz atışların olmadığını gördük, uzun sürede ciddi hasarlar alınsa da bu kadar kısa sürede bu hızda bu kadar kusursuz mermiler kafa karıştırıyor.