Meslek Rotalarındaki Checkpointler

Başlatan Uzman, 09.11.2019 13:22

« önceki - sonraki »
Nate McShane Lv.20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.08.2026 23:32
Birlik Vengadores MC
Köken Amerika
Popülerlik 25
Gal Guzman Lv.7
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.06.2026 18:31
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Özellikle de Trucker mesleğinde fark ettiğim bir durum. Bazı Checkpointlerin birbirlerine yakın durmasını istiyorum. Dolayısıyla şerit ihlalleri, non-rp sürüşler, cr... gibi olanaklar bizi buluyor. Yetkililerin kırmızı işaretleri önce takip edip, şerit ihlali ve cr olanaklı bölgeleri seçerek işaretleri yakın tutmasını istiyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Katılmıyorum checkpointler her yolda 1 tane olmalı, dönüşlerde ise döneceğimiz yolun ortasına falan konmalı ki ne tarafa döneceğimizi anlayalım. CR ve Non-RP Driving gibi ihlaller yapılırsa şikayet açarsınız olur biter.

Nate McShane Lv.20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.08.2026 23:32
Birlik Vengadores MC
Köken Amerika
Popülerlik 25
Gal Guzman Lv.7
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.06.2026 18:31
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Sadece belirgin yerlerde olmasının bir zararı yok sanırım, şikayet açmaya gerek duyulmadan sunucunun düzeni sağlanmış oluyor. Ayrıca Trucker ve diğer meslekler dahil, "Mal yükleniyor" Checkpoint bölgesinin biraz daha geniş alana sahip olması gerekiyor. Yetkililere bunun da ekte geçmesini bildiriyorum. Dolayısıyla ufak bir noktaya tüm araçlar girmeye çalışıyor ve kargaşa çıkıyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Jaxie - 09.11.2019 14:54
Katılmıyorum checkpointler her yolda 1 tane olmalı, dönüşlerde ise döneceğimiz yolun ortasına falan konmalı ki ne tarafa döneceğimizi anlayalım. CR ve Non-RP Driving gibi ihlaller yapılırsa şikayet açarsınız olur biter.

Bu durumda birçok şikayet açılması gerekir, en ufak bir hatada oyuncular kestirme yollar kullanmaya başlıyor. Köşelerde ve dönülecek yerlerde doğru kullanılması gerektiğine katılıyorum ancak her yolda bir tane olması sıkıntı yaratabilir.

Anthony Flaviano mugshot
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 20:55
Köken Amerika
Popülerlik 83
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 19:54
Köken Amerika
Popülerlik 28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Rota düzenlendi, noktalar zaten birbirine oldukça yakındı, daha uzak noktalar ayarlandı.