Gişelerden Otomatik Geçiş

Başlatan Hidra, 25.08.2021 14:06

« önceki - sonraki »
Raphael King Lv.61
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 12:47
Birlik Cobra's Gang
Köken Amerika
Popülerlik 72
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.07.2026 20:29
Birlik Sivil
Köken Norvec
Popülerlik 5
Öncelikle herkese iyi forumlar. Biliyoruz ki gişelerden geçerken /gise yazıyoruz ve 50 dolar ödeyip geçiyoruz ardından arkamızdan kendini akıllı sanıp başka arkadaşlar da geçmeye çalışıyor. Sonra olaylar olup gişe kural ihlali çıkıyor. Direk /gise yazıp geçmek yerine (sampa uygunsa) aynı gerçekteki gibi hgs ogs gibi gişelerden geçince otomatik para kesilse hem daha güzel olur hem de gki ortadan kalkar forumda kalabalık yapmaz. Yorumlarınızı düşüncelerinizi güzel bir dilde bekliyorum. :vice: :vays:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bunun yerine gişenin önüne gelsek, bir tuşa bassak ve bizi gişenin diğer tarafına ışınlasa daha mantıklı olur. Böylelikle de Gişe Kural İhlali kuralı diye bir şey kalmaz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.03.2024 14:48
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 45
Bu fikri daha önce düşünmüştüm, ama sistemsel bakımdan olur mu olmaz mı diye düşünüp geri rafa kaldırmıştım. Marketten satın alınıp, envanterde durduğu müddetçe otomatik bariyer geçişi sağlayabilen bir sistem, gerçekten iyi olurdu. Destekliyorum.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.12.2025 01:42
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.10.2025 17:44
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.10.2025 17:44
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
KESİNLİKLE DESTEKLEMİYORUM!
Bot ve oto programları kullananlar rotayı ayarlar ve araçları gişe de direk geçer, bu sistem bunun önüne geçiyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.01.2023 14:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Eğer orada barikat olmazsa parası olmayan da geçebilecek. Diğer tarafa ışınlama mevzusu da hem rolsel hem de sistemsel açıdan pek mümkün görünmüyor. Bu konuda başka bir çözüme ihtiyaç var.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.07.2025 19:44
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.10.2023 11:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 27.10.2023 15:52
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.10.2023 20:52
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sistemsel tarafı yapılamaz bir şey diye düşünüyorum. Polisten kaçanlar için gişeler kapatılıyor mesela bunun bir ayrıcalığı kalmaz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.08.2026 21:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.07.2025 17:45
Birlik Sivil
Köken BosnaHersek
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: sp00nface - 25.08.2021 14:14
Bunun yerine gişenin önüne gelsek, bir tuşa bassak ve bizi gişenin diğer tarafına ışınlasa daha mantıklı olur. Böylelikle de Gişe Kural İhlali kuralı diye bir şey kalmaz.
Bisiklet kullananlar?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Hollanda
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Blood Father - 25.08.2021 14:06
Öncelikle herkese iyi forumlar. Biliyoruz ki gişelerden geçerken /gise yazıyoruz ve 50 dolar ödeyip geçiyoruz ardından arkamızdan kendini akıllı sanıp başka arkadaşlar da geçmeye çalışıyor. Sonra olaylar olup gişe kural ihlali çıkıyor. Direk /gise yazıp geçmek yerine (sampa uygunsa) aynı gerçekteki gibi hgs ogs gibi gişelerden geçince otomatik para kesilse hem daha güzel olur hem de gki ortadan kalkar forumda kalabalık yapmaz. Yorumlarınızı düşüncelerinizi güzel bir dilde bekliyorum. :vice: :vays:

Eğer otomatik gişe sistemi gelseydi, sürekli bir ihlal artışı olur diye düşünüyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.10.2025 00:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Alıntı yapılan: doguhan1834 - 25.08.2021 14:34
KESİNLİKLE DESTEKLEMİYORUM!
Bot ve oto programları kullananlar rotayı ayarlar ve araçları gişe de direk geçer, bu sistem bunun önüne geçiyor.

Bot programı kullanan adam zamanlı şekilde otomatik klavye komutu göndermeyi de becerir. /gise yazmak bu dediğin şeyin önüne geçebilecek bir şey değil, ayrıca ne için bot kuracak ki? Trucker için mi? Adminler zaten ara ara spec atıyor chekcpoint botu vs. kullananlara bu konuda hile kullanımın sıfıra indirmek için.